Image

Hyr ut i Alviks Terrass

Uthyrning Realist Fastighetsutveckling har hyrt ut 4 500 kvadratmeter åt JM i Alviks Terrass, bland annat till Skruvat och H&M. - Vissa kallade det här uppdraget orealistiskt, men det var det inte, ler Jimmie Hall på Realist Fastighetsutveckling.
Publicerad den 22 Mars 2016
Annons
Image
Jimmie Hall och Claudio Gomez på Realist Fastighetsutveckling. Bild: Realist
Jimmie Hall och Claudio Gomez på Realist Fastighetsutveckling.

Jimmie Hall har länge arbetat med fastigheten Racketen 10 i Alvik.
- Jag fick uppdraget för ett och ett halvt år sedan av den dåvarande fastighetsägaren Profi. Med små medel tog vi fram en profil för Alviks Terrass, ökade attraktionskraften och kunde hyra ut till bolag som Be Sporty, Whirlpool och Sportamore - säger Jimmie Hall.

Profi sålde sedan fastigheten till JM, som på sikt planerar att utveckla fastigheten till bostäder.

Realist fick uppdraget att fylla med hyresgäster under tiden.
- 5 000 kvadratmeter skulle fyllas med begränsade investeringar och utan besittningsrätt. Vissa kallade uppdraget orealistiskt men det var det inte. Nu är 4 500 kvadratmeter uthyrda. Bland annat hyrde H&M cirka 3 000 kvadratmeter och Skruvat cirka 1 000 kvadratmeter, säger Jimmie Hall.

- Precis innan jag fick uppdraget av JM tog jag in Claudio Gomez till Realist och han hoppade med hull och hår in i uppdraget och tillsammans med vår eminenta uppdragsgivare JM lyckades vi fylla upp Alvik Terrass på två månader. För tillfället har vi endast 500 kvadratmeter kvar för uthyrning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Batljan: "Vi kommer aldrig släppa JM"

Bolag Den 20 juni köpte SBB 20 procent av kapitalet i JM och under hösten har börsjätten fyllt på ännu mer och äger nu 27 procent av aktierna. Det har spekulerats om SBB kan komma att lägga ett bud på hela bolaget men kring det ämnet är Ilija Batljan som väntat fåordig. SSB-vd:n ser i alla fall JM som en långsiktigt investering för sitt snabbväxande bolag, det berättade han bland annat under ett event som Aktiespararna ordnade under tisdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY