Image

Hyr ut i Alviks Terrass

Uthyrning Realist Fastighetsutveckling har hyrt ut 4 500 kvadratmeter åt JM i Alviks Terrass, bland annat till Skruvat och H&M. - Vissa kallade det här uppdraget orealistiskt, men det var det inte, ler Jimmie Hall på Realist Fastighetsutveckling.
Publicerad den 22 Mars 2016
Jimmie Hall och Claudio Gomez på Realist Fastighetsutveckling. Bild: Realist
Jimmie Hall och Claudio Gomez på Realist Fastighetsutveckling.

Jimmie Hall har länge arbetat med fastigheten Racketen 10 i Alvik.
- Jag fick uppdraget för ett och ett halvt år sedan av den dåvarande fastighetsägaren Profi. Med små medel tog vi fram en profil för Alviks Terrass, ökade attraktionskraften och kunde hyra ut till bolag som Be Sporty, Whirlpool och Sportamore - säger Jimmie Hall.

Profi sålde sedan fastigheten till JM, som på sikt planerar att utveckla fastigheten till bostäder.

Realist fick uppdraget att fylla med hyresgäster under tiden.
- 5 000 kvadratmeter skulle fyllas med begränsade investeringar och utan besittningsrätt. Vissa kallade uppdraget orealistiskt men det var det inte. Nu är 4 500 kvadratmeter uthyrda. Bland annat hyrde H&M cirka 3 000 kvadratmeter och Skruvat cirka 1 000 kvadratmeter, säger Jimmie Hall.

- Precis innan jag fick uppdraget av JM tog jag in Claudio Gomez till Realist och han hoppade med hull och hår in i uppdraget och tillsammans med vår eminenta uppdragsgivare JM lyckades vi fylla upp Alvik Terrass på två månader. För tillfället har vi endast 500 kvadratmeter kvar för uthyrning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige