Image

Hyr ut i Alviks Terrass

Uthyrning Realist Fastighetsutveckling har hyrt ut 4 500 kvadratmeter åt JM i Alviks Terrass, bland annat till Skruvat och H&M. - Vissa kallade det här uppdraget orealistiskt, men det var det inte, ler Jimmie Hall på Realist Fastighetsutveckling.
Publicerad den 22 Mars 2016
Annons
Image
Jimmie Hall och Claudio Gomez på Realist Fastighetsutveckling. Bild: Realist
Jimmie Hall och Claudio Gomez på Realist Fastighetsutveckling.

Jimmie Hall har länge arbetat med fastigheten Racketen 10 i Alvik.
- Jag fick uppdraget för ett och ett halvt år sedan av den dåvarande fastighetsägaren Profi. Med små medel tog vi fram en profil för Alviks Terrass, ökade attraktionskraften och kunde hyra ut till bolag som Be Sporty, Whirlpool och Sportamore - säger Jimmie Hall.

Profi sålde sedan fastigheten till JM, som på sikt planerar att utveckla fastigheten till bostäder.

Realist fick uppdraget att fylla med hyresgäster under tiden.
- 5 000 kvadratmeter skulle fyllas med begränsade investeringar och utan besittningsrätt. Vissa kallade uppdraget orealistiskt men det var det inte. Nu är 4 500 kvadratmeter uthyrda. Bland annat hyrde H&M cirka 3 000 kvadratmeter och Skruvat cirka 1 000 kvadratmeter, säger Jimmie Hall.

- Precis innan jag fick uppdraget av JM tog jag in Claudio Gomez till Realist och han hoppade med hull och hår in i uppdraget och tillsammans med vår eminenta uppdragsgivare JM lyckades vi fylla upp Alvik Terrass på två månader. För tillfället har vi endast 500 kvadratmeter kvar för uthyrning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så kan framtidens städer utformas med hjälp av AI

Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering Göteborg Byggsektorn är den minst digitaliserade sektorn i världen och befinner sig i startgroparna för en massiv transformation. På Fastighetsmarknadsdagen Digitalisering berättade Spacemakers Gunilla Liedman hur data och AI kan kan förändra vårt sätt att planera, designa och konstruera framtidens städer och anta utmaningar som befolkningstillväxt och ökad urbanisering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY