Image

Nya investerare in i 24 Storage

Bolag Self Storage-företaget 24 Storage har genomfört en ny investerarrunda och säkrat en kapitalanskaffning på totalt 100 miljoner kronor från fyra investerare.
Publicerad den 3 Februari 2016

Nya investerare i 24 Storage är bröderna Ulf & Bo Eklöf, grundare av Stadium, Carl Rosvall, grundare av Protect Data, samt Fabian Hielte, Ernström & C:o, som står för den enskilt största delen av nyinvesteringen. Finansmannen Staffan Persson, sedan tidigare ägare i 24 Storage, är den fjärde investeraren.

Bolaget har tidigare säkrat 57 miljoner kronor i riskkapital vid starten 2015.
– Kapitalanskaffningen ger oss ytterligare styrka i vår pågående expansion, säger Michael Fogelberg, grundare och vd för 24 Storage. Jag är väldigt glad att vi har fått fler ägare med så hög kompetens och entreprenöriellt kunnande. Mycket välkommet är också Staffan Perssons utökade engagemang i 24 Storage.

De fyra största ägarna i 24 Storage blir därmed grundaren Michael Fogelberg med familj, Staffan Persson, familjen Tilander (Realm AB) med Fredrik Tilander, tillika styrelseordförande i 24 Storage, samt Ernström & Co.

– Den finansiering vi nu säkrat ger oss flexibilitet och handlingsfrihet att möta en ständigt stigande efterfrågan på hyra-själv-förråd. Nästa expansionsmål är etablerandet av ett tjugotal nya anläggningar i och omkring Stockholm, och fortsatt utbyggnad i andra delar av landet, säger Fogelberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige