Image

Byter namn till 24 Storage

Bolag 24 Storage, som arbetar med uthyrning av förråd till privatpersoner och företag, byter nu namn på samtliga förvärvade förrådsanläggningar till 24 Storage.
Publicerad den 7 Juli 2016

24 Storage hyr ut förråd på mellan 1 och 30 kvadratmeter till både privatpersoner och företag runt om i landet. I september förra året köpte företaget sin första förrådsanläggning, Stockholm Storage i Sundbyberg.

I oktober köpte man Humlans Minilager på Hisingen i Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Trollhättan och Uddevalla, och i februari i år även Mini-Store i Borås.

– I samband med namnbytet går vi in i nästa spännande skede. Vårt mål är att bygga upp företaget i Sverige med 3-4 anläggningar om året och därefter i resten av Norden, säger Michael Fogelberg, grundare och vd för 24 Storage AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Årets hittills tuffaste börsmånad över – endast två bolag steg

Lista Nästan samtliga fastighetsbolags kurser lös rött under juni och för ett antal bolag föll kursen dramatiskt med över 40 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen presterade på börsen under juni.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige