Image

Ny vd för Polaris

Karriär Robert Lindberg har utsetts till ny vd för kommunala Polaris i Skellefteå.
Publicerad den 14 November 2013
Robert Lindberg. Bild: Polaris
Robert Lindberg.

Han kommer att kombinera uppdraget som vd för Fastighets AB Polaris med att även vara vd för Skellefteå Airport. Eftersom båda bolagen är ytterst viktiga för Skellefteå kommuns utveckling kommer organisationerna att förstärkas så att en kombinerad vd-tjänst möjliggörs.

- Robert Lindbergs stora utvecklingsförmåga blir en tillgång för Fastighets AB Polaris säger Bert Öhlund, styrelseordförande i bolaget.

Robert Lindberg får inledningsvis två huvuduppdrag i Fastighets AB Polaris: Dels att bygga upp bolagets fastighetsorganisation som förlorat flera anställda det senaste året och dels att stärka bolagets roll i kommunens utvecklingsarbete Skellefteå 2030. Rollen som vd i Skellefteå Airport koncentreras mer på utvecklingsfrågor för bolaget.

- Jag ser stora möjligheter att kombinera uppdragen i de två bolagen. Båda bolagen har stor betydelse för Skellefteås tillväxt och utveckling. Det är en utmaning men det finns också stora möjligheter. För mig personligen är det en dröm att få arbeta för Skellefteås framtid och tillväxt, säger Robert Lindberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige