Image

Ny vd för Datscha utsedd

Karriär Jacob Philipson blir ny vd för Datscha. Han kommer närmast från Ebuilder där han var global sälj- och marknadschef.
Publicerad den 26 Januari 2012

- Genom rekryteringen av Jacob bemannar vi nu Datscha för en fortsatt och intensifierad utlandssatsning samt en förstärkning av den starka plattform bolaget redan har i Sverige och Finland, säger Urban Edenström, styrelseordförande i Datscha.

Jacob Philipson har mer än 15 års erfarenhet från att leda och utveckla internationella verksamheter inom mjukvaruindustrin, Innan han arbetade på Ebuilder hade han globalt ansvar för att utveckla ett affärsområde inom telekomsegmentet hos Oracle.

- Jag ser fram emot att med kraft vidareutveckla Datschas erbjudande i Sverige och Finland samt att ta Datscha till nya marknader. Jag tror att min erfarenhet av både expansiva IT-bolag och utlandssatsningar kommer väl till pass inom bolaget, säger Jacob Philipson.

Han tillträder sin nya tjänst i mars 2012.

Datscha är en del av Strongholdkoncernen, som också äger Newsec och Niam.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige