Image

Nordic PM rekryterar två uthyrare

Karriär Nordic PM har anställt Linda Strid och Ulrica Sjölund som uthyrare med ansvar för uthyrning av kommersiella lokaler i norra Stockholmsområdet.
Publicerad den 14 Februari 2014
Linda Strid och Ulrica Sjölund. Bild: Nordic PM
Linda Strid och Ulrica Sjölund.

Båda kommer att arbeta med uthyrning av uppdragsgivarnas kommersiella lokaler, företrädesvis i norra Stockholmsområdet.

Linda Strid har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Mäklarringen Ekerö där hon varit verksam som mäklare av bostäder. Hon börjar sin nya tjänst hos Nordic PM den 1 mars.

Ulrica Sjölund är även hon utbildad fastighetsmäklare med lång erfarenhet av marknadsföring och uthyrning av lokaler. Ulrica kommer närmast från Lokal Direkt där hon som fastighetskonsult arbetat med kommersiella lokaler. Ulrica tillträder sin nya befattning som uthyrare på Nordic PM den 1 maj.

- Vi är mycket glada över att ha lyckats knyta två så välmeriterade personer till oss, och vi ser nu fram emot den förstärkning som deras samlade kompetenser kommer att tillföra vårt uthyrningsteam, säger Nordic PM:s vice vd och uthyrningschef Jeanette Öhrn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggeneralen: "Wanngård (S) kallar mig blåslampa"

Karriär Stockholm nya Byggeneral ska hålla byggtakten uppe trots den vinglande ekonomin. Oscar Lavelid är personen som fått uppdraget att från årsskiftet styra och samordna stadsutvecklingen i Stockholm. Han berättar om både ansvaret och vilken stadsdel som har den mest spännande utvecklingen att vänta.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige