Image

NCC hyr ut i Västerport

UTHYRNING NCC Property Development har tecknat avtal med IHM om att hyra 2 800 kvadratmeter i kontorsprojektet Västerport på nordvästra Kungsholmen i Stockholm. IHM flyttar in under december 2008. Fastigheten är sedan tidigare såld till Credit Suisse Asset Management. Hyresavtalet med IHM medför en positiv resultateffekt som redovisas i andra kvartalet 2008.
Publicerad den 28 April 2008
Annons
Image

Västerport ligger mitt i det expansiva området Stadshagen på nordvästra Kungsholmen som nu genomgår stora förändringar. 4 000 nya bostäder byggs och åtskilliga tusen anställda kommer att arbeta i området.

- Vi utvecklar ett nytt modernt kontorshus på 20 000 kvadratmeter i utmärkt exponeringsläge vid Essingeleden. Huset är Green Building-märkt, med låg energianvändning och en utmärkt arbetsmiljö. Uthyrningen till IHM, som ska använda lokalerna till såväl kontor som till sin utbildningsverksamhet, visar på flexibiliteten och möjligheterna i Västerport. Vi är glada att ytterligare ett starkt varumärke kommer till huset, säger Magnus Widén, Regionchef Stockholm på NCC Property Development.

Tidigare har avtal tecknats med Neonode som flyttade in i början på april, SATS SportsClub som öppnar sin nya träningsanläggning i augusti och Preem Petroleum som flyttar in den första oktober 2008. Västerport är nu uthyrt till cirka 55 procent. Uthyrning av övriga lokaler pågår och förhandlingar förs med flera intressenter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Kanske starkast i hela Norden"

Bolag Under fredagen presenterade Castellum sin rapport för det fjärde kvartalet 2019 och även om man inte lyckades nå upp till analytikernas förväntningar gällande förvaltningsresultatet ser Henrik Saxborn positivt på vad som komma skall: "Ser fram emot att få användning av vår starka balansräkning".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY