Image
linkskellefteå.jpg
linkskellefteå.jpg

Link öppnar i Skellefteå

Bolag Link arkitektur öppnar ett nytt kontor i Skellefteå. Fem personer bemannar kontoret från start.
Publicerad den 11 September 2017

Inledningsvis bemannas kontoret av två arkitekter, två byggingenjörer samt en inredningsarkitekt – med kompetens inom bland annat förskolor, skolor, kontor, bostäder, vård och handel. Kontoret ligger på Nygatan i centrala Skellefteå och kommer att verka lokalt men också i nära samarbete med Link arkitekturs kontor i Umeå.

– Skellefteå är en intressant kommun som är inne i en expansiv fas och vi ser stor potential här. Vi arbetar redan i området via ett ramavtal med Skellefteå kommun där vi har ett antal pågående skol- och förskoleprojekt. I och med vårt nya kontor kan vi nu erbjuda lokal närvaro och större närhet till våra Skellefteåkunder. Vi ser fram emot ytterligare insteg på marknaden här, säger Torbjörn Windseth, avdelningschef på Link arkitektur i Umeå och Skellefteå.

Link arkitektur är ett av de största arkitektföretagen i Skandinavien med sammanlagt 15 kontor och 470 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY