Image

Jessica Ekmark åter till AG Advokat – inträder som delägare 2020

Bolag Jessica Ekmark återvänder till AG Advokat under oktober 2018. Hon arbetar med fastighets- och hyresrättslig rådgivning i AG:s hyresrättsgrupp och kommer från 1 januari år 2020 att inträda som ny delägare i byrån.
Publicerad den 26 Oktober 2018
Jessica Ekmark. Bild: AG Advokat
Jessica Ekmark.

– Med Jessicas bakgrund i AG:s hyresverksamhet och de erfarenheter som hon tillägnat sig som bolagsjurist ser vi henne som ett mycket värdefullt tillskott till AG:s kompetens inom hyresjuridik och dess beröring med entreprenad och transaktion, säger Rickard Zamuhl, delägare och ansvarig för hyresverksamheten.

– Det känns otroligt spännande att återigen vara en del av AG, en av de absolut främsta advokatbyråerna inom kommersiell hyresrätt. Hyresrättsgruppen är ett mycket kompetent och prestigelöst team som arbetar hårt för att leverera bästa resultat. Jag ser fram emot att i AG:s utmanande miljö medverka i byråns fortsatta utveckling, säger Jessica Ekmark.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY