Image

Husvärden hyr ut i Högsbo

Uthyrning Husvärden hyr ut 5 200 kvadratmeter till Arkitektkopia i Högsbo, Göteborg. Colliers International förmedlade uthyrningen.
Publicerad den 8 April 2014

Fastighetsägaren Husvärden förvärvade lokalen vakant där det tidigare hade bedrivits tryckeriverksamhet och under 2013 gav Husvärden ett riktat uthyrningsuppdrag till Colliers International.

Arkitektkopia har tecknat avtal om totalt cirka 5 200 kvadratmeter med både kontor- och produktionsytor dit de konsoliderar sin verksamhet i Göteborg. Arkitektkopia är ett rikstäckande serviceföretag i den grafiska branschen med helhetslösningar bestående av tjänster, applikationer och tryck.

Fredrik Jagersjö, projektledare uthyrning på Colliers säger:
- Vi är väldigt glada över att vi har lyckats hjälpa Arkitektkopia och Husvärden på ett framgångsrikt sätt. Det har varit en omfattande process som har involverat många personer hos samtliga parter. Att vi har lyckats komma överens med ett företag som behöver just denna typ av verksamhetsspecifik lokal gör att affären känns extra speciell och har varit mycket intressant att arbeta med.

Gunnar Duintjer, vd på Arkitektkopia:
- För att förbättra och effektivisera produktionen och kunna ge ett ännu bättre kunderbjudande så var flytt till en lokal som rymmer hela Arkitektkopias verksamhet nödvändig. Husvärden har under processen visat stor förståelse för Arkitektkopias behov och samarbetet med Colliers, som förmedlat affären, har fungerat på ett utmärkt sätt. Husvärden kunde erbjuda en lokal som motsvarade våra höga krav både för produktion, lager och kontor i ett för oss gynnsamt geografiskt läge.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 60-tal experter och genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Debt Advisory, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till att våra kunder får p...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige