Image

Diös hyr ut till Volt i Luleå

Uthyrning Klädesbutiken Volt har tecknat ett femårigt hyresavtal i Diös Fastigheters galleria Smedjan i Luleå. Värdet på avtalet som träder i kraft första november uppgår till 3,7 miljoner kronor.
Publicerad den 14 Oktober 2015
Annons
Image

Lokalytan uppgår till 206 kvadratmeter och ligger i fastigheten Abborren 11.

– Det är ett mycket trevligt tillskott för både Luleå och Smedjan att Volt etablerar sig i staden, säger Ulf Boström, affärsområdeschef Norrbotten.

– Luleå är en ort där vi länge har letat efter "rätt" lokal. När vi erbjöds en del av den befintliga KappAhl-lokalen i Smedjan var saken klar. Jag ser verkligen fram emot öppningen den 3:e december, säger Toni Collin, vd för Volt.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY