Image

Espresso House till Smedjan i Luleå

Uthyrning Diös Fastigheter har tecknat ett femårigt avtal med Espresso House i Smedjan Galleria i centrala Luleå. Inflyttning sker i maj 2015.
Publicerad den 5 Mars 2015
Annons
Image

– Som en av Luleås mest aktiva och efterfrågade fastighetsägare är vi en naturlig aktör när det gäller att driva utvecklingen av utbud och upplevelser i stadskärnan, säger Ulf Boström på Diös Fastigheters affärsområdeschef för Norrbotten.

– Norra Sverige är en intressant etableringsregion för oss där vi redan i dag finns i Sundsvall, Östersund och Skellefteå. Vi är glada över att kunna utvidga samarbetet med Diös Fastigheter som med sitt breda utbud av centralt belägna lokaler är en naturlig samarbetspartner, säger Johan Gederberg, etableringsansvarig för Espressohouse i Norrland.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Anna Öhrn testar vingarna i Singapore

Karriär Fastighetsinvesteraren Anna Öhrn har bytt ett grådaskigt och blött Göteborg mot sol och tryckande värme i Singapore. Men det är inte för någon semester utan för ett fast jobb hos den internationella fastighetsförvaltaren Amicus. För Fastighetssverige berättar hon om flytten, det nya jobbet och vardagen bland skyskrapor och utmanande språk.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY