Image

Diös hyr ut i Sundsvall

Uthyrning Från och med höstterminen 2018 utökar Nordens Teknikerinstitut, NTI-gymnasiet, med större lokaler på Kyrkogatan i Sundsvall. 
Publicerad den 4 Juli 2018
NTI-gymnasiet växer hos Diös. Bild: Diös
NTI-gymnasiet växer hos Diös.

Diös utvecklar lokalerna under sommaren med föreläsningsrum och datorsal, för att stå färdiga för inflyttning i augusti.

Uthyrningen till NTI är långsiktig och avtalet omfattar tio år. På skolan går 210 elever som från och med i höst utökas med 32 platser. NTI är också del av Academedia.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda större lokaler till NTI, som är en viktig kugge i Sundsvalls utveckling när det gäller förberedande utbildningar inom teknik och digital utveckling. Nu ser vi fram emot att få färdigställa lokalerna för fler elever, säger Anna Dahlgren, förvaltare, Diös Sundsvall.

– Vi väljer att expandera eftersom vi ser att allt fler elever vill gå på vår skola, och det är vi väldigt tacksamma och ödmjuka över. Med expansionen kommer vi förvalta det förtroendet och med det inspirera våra elever ytterligare inom tech, och bidra till Sundsvalls utveckling som en framtidsstad,
säger Jon Ellrose, rektor, NTI-gymnasiet Sundsvall. 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige