Image

Concent anställer regionchef till nya Linköpingskontoret

Bolag Concent expanderar sin verksamhet och etablerar ett lokalkontor i Linköping. För att leda verksamheten har Henrik Gidmark rekryterats som regionchef.
Publicerad den 15 December 2015
Henrik Gidmark. Bild: Concent
Henrik Gidmark.

Henrik Gidmark kommer närmast från Jernhusen där han arbetat som affärsutvecklare med ansvar för nybyggnation av allt från stationshus till kontor-, handel- och hotellbyggnader på Jernhusens mark. På Concent kommer han främst att fokusera på att skapa små, smarta hyresrätter i bland annat Västerås, Eskilstuna, Karlstad, Örebro, Norrköping, Nyköping, Jönköping, Växjö och Linköping.

– Vi har under många år verkat i Mellansverige, och nu när vi ökar satsningen på regionstäder känns det väldigt bra att öppna ett kontor i Linköping. Vi kommer nu arbeta kraftfullt för att öka antalet bostadsprojekt inom min region, säger Henrik Gidmark.

Det nya kontoret slår upp portarna den 15 december och är en del i en långsiktig expansionsplan för Concent.

– Antalet bostadsprojekt i regionen ökar konstant och denna rekrytering innebär en rejäl förstärkning och tillför bolaget värdefull erfarenhet och kompetens, säger Runar Söderholm, vd för Concent.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige