Image

Castellum hyr ut centralt i Jönköping

Uthyrning Genom omflyttning av hyresgäster har Castellum kunnat erbjuda Region Jönköpings län en möjlighet att bedriva röntgenverksamhet i lokaler i kvarteret Atollen i Jönköping city.
Publicerad den 10 Januari 2018
Region Jönköpings län flyttar till kvarteret Atollen. Bild: Castellum
Region Jönköpings län flyttar till kvarteret Atollen.

Verksamhetsstarten är planerad till senvåren 2018.

– Atollen har på kort tid utvecklats till ett dynamiskt stadskvarter i Jönköping City. Det erbjuds brett utbud av handel samt dagligvaror och inte minst ett spännande restaurangutbud. Här är det möjligt att serva din cykel, mobiltelefon eller få en ny frisyr. Det finns en bra balans mellan boende och kontor. Tillgängligheten är hög såväl till fots, via cykel eller kollektivtrafik men även bil, säger Peder Karlén, affärsområdeschef för Castellum i Jönköping, och fortsätter:

– Området stärks ytterligare genom att Region Jönköpings län börjar med röntgenverksamhet. För besökare och närboende finns nu förutom röntgen, en vårdcentral, ögonklinik och apotek.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige