Castellum rekryterar från Skanska

Karriär Castellum Öresund rekryterar Anna Björklund som projektutvecklingschef.


Castellums CIO lämnar bolaget

Bolag CIO Erika Olsén har beslutat sig för att lämna Castellum för nytt jobb utanför koncernen.


Castellum förnyar i Helsingborg

Bolag Castellum säljer två mindre fastigheter, belägna i centrala Helsingborg och satsar på byggnation av nya moderna kontor på Oceanhamnen.


Här kan Uppsala få 10 000 nya arbetsplatser

Bygg/Arkitektur För Fastighetssverige berättar Elisabet Jonsson, plan- och byggchef i Uppsala om vad det nyligen framtagna strukturprogrammet för främre Boländerna innebär och hur man nu går vidare.

Castellum redo att rivstarta planarbete

Bolag Nu när strukturprogrammet för området Främre Boländerna har antagits står Castellum i Uppsala redan i startgroparna att påbörja planarbetet för två större projekt. För Fastighetssverige berättar Castellums affärsområdeschef i Uppsala om bolagets visioner för området.


Castellum redo att rivstarta planarbete

Bolag Nu när strukturprogrammet för området Främre Boländerna har antagits står Castellum i Uppsala redan i startgroparna att påbörja planarbetet för två större projekt. För Fastighetssverige berättar Castellums affärsområdeschef i Uppsala om bolagets visioner för området.


Saxborn: "Nu tvingas man välja"

Bolag För Fastighetssverige berättar Castellums vd Henrik Saxborn varför man nu som första stora fastighetsaktör lanserar ett eget coworkingkoncept. Enligt honom är det ett val som alla fastighetsbolag snart kommer att ställas inför.

Castellum lanserar co-working

Bolag Castellum utvecklar ett eget koncept för co-working som kopplar samman människor, företag och ytor via en digital plattform.


Castellum lanserar co-working

Bolag Castellum utvecklar ett eget koncept för co-working som kopplar samman människor, företag och ytor via en digital plattform.


Castellum uppför bilanläggning i Göteborg

Bygg/Arkitektur Castellum startar nu nybyggnationen av en Audi-anläggning för Möller Bil Sverige på Exportgatan 2-6 i Backa i Göteborg.


Castellum Göteborg

Castellum hyr ut till Göteborgs Stad i Högsbo

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Göteborgs Stad, SDF Askim-Frölunda-Högsbo, avseende en kontorslokal om cirka 3 000 kvadratmeter på F O Petersons gata i Högsbo i Göteborg.


Castellum köper en kontorsfastighet av Skandia Fastigheter och tar därmed steget in i Finland.

Castellum gör sitt första köp i Finland

Transaktioner Genom en helsvensk affär etablerar Castellum sig på den finska marknaden.


Castellum hyr ut 3 400 kvadratmeter till Stigbergets bryggeri

Uthyrning Castellum har tecknat hyresavtal med Stigbergets Bryggeri avseende en produktions- och lagerlokal om 3 400 kvadratmeter på Blomstergatan 13 i Partihallsområdet i Göteborg.


Castellums Stockholmskontor Well-certifieras

Energi/miljö Castellum är först i Sverige att certifiera ett kontor enligt The International Well Building Standard nivå Guld.


Castellum bygger nytt för Hedin Bil i Göteborg

Bygg/Arkitektur Castellum startar nu nybyggnationen av en Kia-anläggning för Hedin Bil på Trankärrsgatan 3 i Tagene, Göteborg. Ett tioårigt hyresavtal har tecknats avseende byggnaden om cirka 2 100 kvadratmeter.


Castellum välkomnar Long Stay-hotell i Stockholm

Uthyrning Efterfrågan på lägenhetshotell för privatpersoner och företag har ökat kraftigt det senaste året i Stockholmsregionen. Nu öppnas en möjlighet, då 52 nyrenoverade studios tillskapas i Sollentuna.


Castellum väljer innovativ teknik för nyproduktion i Stockholm

Bygg/Arkitektur I Rosersberg strax norr om Stockholm uppför Castellum en lagerlokal om 12 500 kvadratmeter. Området, Stockholm Nord Logistikcenter, är en etablerad plats för lager- och logistik med utmärkt läge utmed E4.


Castellum hyr ut till EHT Frukt & Grönt

Uthyrning Castellum hyr ut 2 600 kvadratmeter kyllager i Årsta till EHT Frukt & Grönt.


Därför slutar Castellums kommunikationschef

Karriär För Fastighetssverige berättar Castellums kommunikationsdirektör om varför hon väljer att lämna det framgångsrika bolaget. "Det är inte fel att lämna när det känns kul", säger hon.


Castellums kommunikationsdirektör lämnar

Karriär Kommunikationsdirektör Ingalill Östman har beslutat sig för att lämna Castellum. Hon är anställd till den 31 oktober och kommer att kvarstå i sin befattning tills efterträdare utsetts.


Göteborg 400+
Hans Wallenstam, Mariette Hilmersson, P-G Persson och Cecilia Fasth - de fyra topp-vd:arna inleder framtidsseminariet Göteborg 400+.

Storbolags-vd:arna har valt – här är deras framtidstrender

Göteborg 400+ Framtida kontorstrender, bostadsbrist, digitalisering och delningsekonomi – det är ämnena P-G Persson, Hans Wallenstam, Mariette Hilmersson och Cecilia Fasth har valt att tala om på framtidsseminariet Göteborg 400+ på onsdag om en vecka. Säkra din plats nu – anmälan stänger på fredag.


Så förhandlade Castellum med Porsche: "Två utmaningar"

Uthyrning För Fastighetssverige berättar Peder Karlén, Castellums affärsområdeschef för Jönköping om förhandlingarna som ledde till nybygget av Porsches åttonde center intill E4:an i Jönköping.