Image

Castellum satsar på e-tjänst för att underlätta vardagspusslet

Bolag Nu kan de som jobbar i några av Castellums fastigheter få sina e-handlade varor levererade direkt till jobbet. Med tjänsten Handly vill Castellum underlätta vardagspusslet för sina hyresgäster så att de slipper åka runt till olika utlämningsställen.
Publicerad den 19 December 2017
Mattias Nyström. Bild: Castellum
Mattias Nyström.

Fastighetsbolaget Castellum har utvecklat och testar just nu tjänsten Handly för att underlätta vardagspusslet för de hyresgäster som e-handlar på nätet.

Med Handly kan de som arbetar i några av Castellums fastigheter få sina e-handlade varor levererade direkt till ett smart skåp på jobbet. Via skåpet kan de även returnera de varor de inte vill ha.

- På så sätt slipper man åka runt till olika utlämningsställen för att hämta sina e-handelsvaror och får dem istället direkt till arbetsplatsen. Ett modernt digitalt sätt att slippa vardagens tidstjuvar. Särskilt nu i julruschen, säger Mattias Nyström, Chief Digital Officer på Castellum.
Responsen för Handly är positiv och många kan relatera till de problem som tjänsten löser.

- Det är bra service att få leveranserna av det jag beställer på nätet direkt hit till jobbet. Jag har beställt till Handly-skåpet flera gånger och det funkar smidigt. Varorna har levererats som utlovat varje gång och det spar tid att slippa åka runt till olika ställen, säger Fredrik Egger, projektutvecklare på Lindbäcks med lokaler i en av Castellums fastigheter i Stockholm.

Så många som tre fjärdedelar av svenskarna handlar på nätet, men logistiken kring detta är fortfarande krånglig. Det tar tid att åka runt till olika utlämningsställen och att köa för att hämta ut sina varor.

- Castellum har tagit flera initiativ för att gå i spetsen för en digitalisering av fastighetsbranschen. Handly är en av flera satsningar vi gör för att med hjälp av digital teknik underlätta vardagen för de som arbetar i våra fastigheter, säger Mattias Nyström.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige