Image

Boomerang öppnar i Femman

Uthyrning I april öppnar det svenska modevarumärket Boomerang en helt ny butik i Femman – i en av Göteborgs mest centrala handelsplatser Nordstan.
Publicerad den 24 Februari 2016

Den 151 kvadratmeter stora butiken är det senaste tillskottet till Femmans nyrenoverade övre plan och kommer att erbjuda tidlöst skandinaviskt mode med marina inslag för både dam och herr.

Boomerang grundades 1976 och har i 40 år skapat skandinaviskt mode med fokus på stilrena plagg och hög kvalitet. Varumärket, som hämtar mycket av sin inspiration från havet och den marina livsstilen, stärker nu sin närvaro i Göteborg med en helt ny butik i Femman. På de 151 kvadratmeter kommer man att kunna ta del av Boomerangs kollektioner för dam och herr tillsammans med varumärkets filosofi om kvalitet och hållbarhet.

Vid sidan av den nya butiken firar Boomerang även 40 år i år genom en unik jubileumskollektion där gamla favoritplagg tolkas och lanseras i ny tappning. I samband med jubileet lanseras även denimkollektionen Briggen Denim Collection, ett resultat av Boomerangs engagemang i organisationen Hållbara Hav och framtagen tillsammans med besättningen på Briggen Tre Kronor af Stockholm.

- Boomerang är ett klassiskt och etablerat varumärke som är i ständig förnyelse, vilket passar perfekt ihop med vår vision för Femman, säger Cathrine Söderström, Chef för affärsutveckling på Femman.

Femman, som undergår en omfattande renovering, ska bli en självklar mötesplats med fokus på mode, mat och livsstil för de som söker efter en urban och inspirerande shoppingupplevelse i Göteborg. Renoveringen står klar 2017, men man kan redan nu ta del av framstegen på gallerians övre plan där långtida hyresgäster som Gina Tricot och JC öppnat nya butikskoncept bredvid nyinflyttade varumärken som Rituals, Odd Molly och Naked Juicebar.

Varje år strömmar drygt 11,5 miljoner besökare genom Femman som slog upp sina portar 1972. Idag rymmer gallerian ett 60-tal butiker, caféer och restauranger på en yta av 15 500 kvadratmeter.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige