Image

Kicks utökar i Femman

Bygg/Arkitektur Kosmetikkedjan Kicks expanderar och under året byggs butiken i Femman i Göteborg om och öppnar med ett nytt koncept i november.
Publicerad den 27 April 2016

Butiken kommer att bli 1 100 kvadratmeter stor och ska erbjuda ett helt nytt tjänsteerbjudande kombinerat med nya, exklusiva varumärken.

– I vår flagshipbutik skapar vi den totala skönhetsupplevelsen för våra kunder. Genom nya spännande varumärken, ett brett tjänsteutbud och en butiksmiljö utöver det vanliga kommer vi erbjuda något för alla. Nu är vi redo och slår under året upp portarna till Nordens största skönhetsbutik, säger Pontuz Bjelfman, vd för Kicks.

Femman genomgår just nu en omfattande renovering för att skapa en urban och inspirerande shoppingdestination där ett brett urval av mode- och livsstilsvarumärken, som Boomerang och Monki, kombineras med spännande restaurang- och cafékoncept.

– Med sitt centrala läge och breda varumärkesutbud bygger Femman en lustfylld shoppingdestination, där Kicks vision om att erbjuda både expertis och en inspirerande upplevelse passar perfekt, säger Cathrine Söderström, affärsutvecklingschef för butik på Hufvudstaden i Göteborg.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige