Image
Alexandra Stassais Söderblom.
Alexandra Stassais Söderblom. Bild: Tyréns

Alexandra Stassais Söderblom ny affärschef på Tyréns

Bolag Alexandra Stassais Söderblom har utsetts till affärschef för affärsområde projektledning på Tyréns. Alexandra kommer närmast från Swedavia, där hon var projektchef för utbyggnaden av Arlanda flygplats.
Publicerad den 16 Augusti 2019

Alexandra Stassais Söderblom har gedigen erfarenhet av projektledning och samhällsbyggnad. Hon har bland annat varit projektchef för Tvärförbindelse Södertörn, projektledare för Förbifart Stockholm, delprojekt Akalla-Häggvik och har arbetat som projekteringsledare på Norra Länken. Hon har också erfarenhet från konsultbranschen från sin tid som avdelningschef på Sweco.
Tyréns affärsområde projektledning har vuxit kraftig de senaste åren. Erbjudandet har breddats, stärkts och utökats med nya tjänster inom till exempel VDC.
– Jag är mycket nöjd med rekryteringen av Alexandra. Hon är både en rutinerad projektledare och projektchef och en uppskattad ledare. Jag är övertygad om att Alexandra kommer fortsätta att utveckla våra affärer och driva utveckling framåt, säger Andreas Behm Fredin, regionchef öst på Tyréns.

Som affärschef för projektledning blir Alexandra Stassais Söderblom ansvarig för sex avdelningar inom projekt- och projekteringsledning, projektstöd, kvalitet, BIM, internationella affärer och hållbart byggande med cirka 90 medarbetare.
– Jag är fantastiskt glad över att börja på Tyréns och komma tillbaka till min hemmaarena. Tyréns står för mycket av det som är viktigt för mig – att ingen organisation kan byggas utan individerna i den. Jag ser med spänning fram emot att fortsätta utveckla affären och verksamheten, säger Alexandra Stassais Söderblom.

Alexandra Stassais Söderblom tillträde sin nya tjänst hos Tyréns den 1 maj och tillhör region öst som finns i Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige