Image
Fredrik Sandelin, vd för 24 Storage.
Fredrik Sandelin, vd för 24 Storage. Bild: 24 Storage

24 Storage växer i Malmö

Bolag 24 Storage expanderar och invigde under torsdagen över 400 nya förråd i Malmö genom tillbyggnaden av den befintliga anläggningen i Hyllie.
Publicerad den 8 Augusti 2020

– Anläggningen vi öppnade i april 2019 i Hyllie har varit mycket framgångsrik. Malmö är den storstad som växer snabbast i Sverige, och inte minst i Hyllie med många etableringsprojekt för bostäder och handel. Vi har haft en positiv utveckling hittills och ser stor potential fortsatt i hela Öresundsregionen, säger vd Fredrik Sandelin.

Med invigningen i Hyllie skapar 24Storage nu över 400 nya förråd och adderar ca 2500 kvadratmeter uthyrningsbar yta till sitt bestånd. Ett bestånd som nu uppgår till över 55 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

Tillbyggnaden kommer att inrymma både stora och små förråd samt förråd med direkt bil-access. Med sin placering och utformning kommer anläggningen ha ett erbjudande för såväl privatpersoner som företagare.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige