Image

World of Toys öppnar i Västermalmsgallerian

Uthyrning Den 1 april öppnar leksaksbutiken World of Toys i Västermalmsgallerian.
Publicerad den 29 Mars 2017
World of Toys öppnar i Västermalmsgallerian. Bild: Västermalmsgallerian
World of Toys öppnar i Västermalmsgallerian.

Fridhemsplan växer med lek och lärande. Den 1 april öppnar World of Toys sin största butik i Västermalmsgallerian. Butikens utbud är speciellt anpassat för Kungsholmens familjer. Utöver klassiska leksaker kommer barn och vuxna att hitta produkter för lärande inom teknik, spel, pussel, matematik, läsning, motorik och språk.

– Vi har prövat ett antal pop-up butiker i centrala Stockholm men fastnade verkligen för Kungsholmen. Det är en stadsdel med allt fler barnfamiljer och efterfrågan på platser för lek och lärande är stor. Därför känns det jättekul att öppna vår hittills största butik just i Västermalmsgallerian, säger Annelie Karlsson och Ylva Bengtsson, ägare till World of Toys.

– Västermalmsgallerian har saknat en bra och spännande leksaksbutik. Vi är därför mycket glada att World of Toys nu öppnar! Det blir ett fantastiskt tillskott till Fridhemsplan, och jag vill välkomna alla barn och föräldrar att hälsa på i den nya lekhörnan, säger Tobias Edberg, centrumchef på Västermalmsgallerian.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige