Image

Wästbygg bygger åt HSB i Jakobsberg

Bostäder Wästbygg har tecknat entreprenadavtal med HSB Bostad om att uppföra brf Engelbrektshöjden med 109 bostadsrätter i centrala Jakobsberg. Produktionsstart blir under december. Ordervärdet är 124 miljoner kronor.
Publicerad den 17 September 2015
Wästbygg bygger 109 bostadsrätter åt HSB  Bostad i centrala Jakobsberg. Bild: Diakrit
Wästbygg bygger 109 bostadsrätter åt HSB Bostad i centrala Jakobsberg.

Första etappen ska vara klar för inflyttning under sommaren 2017 och övriga två etapper senare samma höst.

– Vi är mycket nöjda över att samarbeta med Wästbygg i arbetet med att ta fram fler goda bostäder i Järfälla. Läget och produkten är attraktiva för våra medlemmar och vi har märkt ett stort intresse för projektet, säger Wafa Knutsson, affärsområdeschef produktion på HSB Bostad.

– Från Wästbyggs sida ser vi fram emot samarbetet med HSB och är glada över att de valt oss i det här projektet. Husen kommer att baseras på Wästbyggs egenutvecklade koncepthus, vilket är ett kostnadseffektivt sätt att bygga med hög standard och god komfort för de boende, säger Rickard Burman, bostadschef i Stockholm på Wästbygg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige