Image

Veidekke säljstartar i Hagastaden

Bostäder I helgen säljstartade Veidekke Bostad sitt första bostadskvarter i Hagastaden, Hagaterrassen.
Publicerad den 13 April 2016
Nu har försäljningen startat av Hagaterrassen. Bild: Veidekke Bostad
Nu har försäljningen startat av Hagaterrassen.

Mellan Karolinska och Vasastaden växer Hagastaden fram, ett helt nytt område som kommer att innehålla 6 000 bostäder och cirka 50 000 arbetsplatser.

I söndags säljstartade Veidekke sitt första bostadskvarter, Hagaterrassen, beläget vid Norra Stationsgatan invid nya Torsplan. Cirka 3 000 personer besökte säljstarten.

– De senaste två åren har vi haft en mycket stor intressenttillströmning till projektet och i dag har vi cirka 11 000 intressenter registrerade i vårt kundregister för Hagaterrassen. Att så många också väljer att gå på vår säljstart, samtidigt som Stockholm bjöd på en av årets första riktiga vårdagar, ser vi som ett kvitto på att vi lyckats väl med att involvera våra kunder i utvecklingen av Hagaterrassen. Jag tror att många kunder ser Hagastaden som ett attraktivt område där en urban miljö med både bostäder och arbetsplatser kombineras med ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer, parker och kultur, säger Anna-Karin Hallqvist, projektutvecklare på Veidekke Bostad.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige