Image

Vasakronan lanserar grönt koncept

Energi/miljö Nu lanserar Vasakronan Det gröna kontoret, ett koncept som gör att hyresgästerna på ett enkelt sätt kan miljöanpassa sitt kontor. Det gröna kontoret omfattar grönt hyresavtal, grön flytt, gröna servicetjänster och gröna transporter.
Publicerad den 26 Januari 2011
Fredrik Wirdenius. Bild: Vasakronan. Bild: Vasakronan
Fredrik Wirdenius. Bild: Vasakronan.

Erbjudandet är ett led i Vasakronans arbete för minskad miljöpåverkan i samarbete med hyresgästerna. I praktiken innebär det att Vasakronan samlar ihop och expanderar tjänsteerbjudandet till sina hyresgäster och samtidigt gör tjänsterna gröna.

Under 2010 lanserade Vasakronan gröna hyresavtal. Nu tar man detta ett steg längre.

- Miljömedvetenheten bland våra kunder är stor och vi är övertygade om att efterfrågan på gröna tjänster kommer att öka. Därför kommer vi att satsa på att ta fram fler miljövänliga alternativ till våra hyresgäster. Vi skrev till exempel cirka 200 gröna hyresavtal med våra hyresgäster under 2010, och i år räknar vi med att fördubbla den siffran, avslutar Fredrik Wirdenius.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige