Image
Olof Andersson, vd Trianon.
Olof Andersson, vd Trianon. Bild: Trianon

Trianon hyr ut till vård i Skåne

Uthyrning Trianon har tecknat två tioåriga hyresavtal med Region Skåne och Experterna i Malmö AB som kommer att hyra 743 kvadratmeter respektive 735 kvadratmeter i Ljungbyhed och Malmö. Avtalen gäller två vårdcentraler, varav en är en förlängning från och med 1 januari 2022 och den andra är en nyöppning med inflyttning 1 mars 2022.
Publicerad den 1 November 2021

Regionfastigheter i Region Skåne har redan tidigare bedrivit Ljungbyheds vårdcentral i Skvadronen 9. Experterna i Malmö AB bedriver idag Vårdcentralen Blomman på Sofielund och Katrinelund och utökar nu sin verksamhet till att omfatta en tredje vårdcentral i Malmö Hyllie 9:5, en fastighet som konverteras från kontor till samhällsfastighet. Hyreslängd för de båda avtalen är tio år.

Som tidigare meddelats äger Trianon 96,1 procent av aktierna i Signatur Fastigheter med en fastighetsportfölj bestående av framför allt bostäder och samhällsfastigheter. De aktuella fastigheterna i Ljungbyhed och Malmö ingår i de 50 fastigheter som efter förvärvet ägs av Trianon.

– Vi är glada att teckna två längre avtal med både Region Skåne och en privat vårdaktör, två långsiktiga hyresgäster inom segmentet samhällsservice, säger Olof Andersson vd på Trianon.

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige