Image
Munksjötornet.
Munksjötornet. Bild: Tosito

Tosito hyr ut i Munksjötornet

Uthyrning Tosito har skrivit hyreskontrakt med Troax om en lokal i Munksjötornet på Vaggerydsgatan 1 i Jönköping. Lokalen ligger på våning 8 och är 258 kvadratmeter och Troax har redan påbörjat sin inflyttning.
Publicerad den 4 Januari 2023

Hyreskontraktet är ett så kallat grönt hyreskontrakt, i enlighet med Tositos hållbarhetspolicy.
– Vi ser detta som ett bra sätt att öka vår attraktivitet som arbetsgivare i regionen. Vi kan med detta erbjuda vår personal, som har Jönköping som utgångspunkt, att vara på lokalkontoret någon dag i veckan. Det innebär ett bra komplement till vår huvudsakliga verksamhet i Tyngel, Hillerstorp, säger Thomas Widstrand, VD och koncernchef, Troax Group.

– Vi är väldigt glada över att Troax valt att flytta in hos oss i Munksjötornet. Vi ser fram emot att bli grannar och få följa deras resa i Jönköping. Vi önskar dem stort lycka till i sina nya lokaler, säger Tommy Fritz, vd på Tosito.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige