Image
Tosito hyr ut till Erik Olsson Fastighetsförmedling i fastigheten Arken 3 i Jönköping.
Tosito hyr ut till Erik Olsson Fastighetsförmedling i fastigheten Arken 3 i Jönköping.

Tosito hyr ut till mäklare i Jönköping

Uthyrning Tosito har tecknat ett hyresavtal med Erik Olsson Fastighetsförmedling om en lokal på över 200 kvadratmeter i fastigheten Arken i centrala Jönköping. Mäklarbyrån flyttar in 1 december i Handelsbankens tidigare lokaler vid Hoppets Torg och detta är deras första etablering i Jönköping.
Publicerad den 23 Juni 2022

Erik Olsson Fastighetsförmedling startade 1997 med en idé om att utmana branschens konventioner. Sedan tidigare finns de i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Kalmar, Karlstad, Kristianstad, Lund, Nyköping, Sandviken, Staffanstorp, Skanör, Södertälje, Sölvesborg, Trelleborg, Varberg, Åhus, Örebro och Österlen. De cirka 200 medarbetarna förmedlar varje år tusentals lägenheter, bostadsrätter, hus, radhus, villor, tomter och nyproducerade bostäder.

– Det känns väldigt roligt att få välkomna Erik Olsson till Jönköping. Vi har ett samarbete med dem sedan tidigare i Göteborg och det känns väldigt roligt att få fortsätta det. Det blir en charmig lokal i ett suveränt läge säger Tommy Fritz, VD på Tosito.
– Vi är Sveriges snabbast växande fastighetsmäklare. Det lyckas vi med både genom att växa och ta marknadsandelar där vi redan är etablerade, och genom att etablera oss i nya svenska städer i snabb takt. Jönköping är ett fint exempel på hur den geografiska expansionen i Småland och Blekinge. I Jönköping kommer vi utöver mäklare att förlägga en del av vår stab för att det skall bli lättare att serva vår växande organisation, berättar Martin Wickström som är VD på Erik Olsson.
– Strategin att bygga seniora team på bästa läge i stan har visat sig fungera väldigt bra. I Kalmar är vi redan nu marknadsledande på villamarknaden, fortsätter Maths Alvfalk som är tillväxtchef på Erik Olsson.
– När det gäller mäklarna i Jönköping är det flera väletablerade och duktiga mäklare som representerar Erik Olsson redan när vi slår upp dörrarna. Inom ett år räknar vi med att vara 8-10 mäklare, avslutar Irna Arvill , Erik Olssons regionchef i sydöstra Sverige.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige