Image
Disponentvillan.
Disponentvillan.

Tosito hyr ut lokal i unika Disponentvillan i Jönköping

Uthyrning Tosito har skrivit hyreskontrakt med bolaget PacsOn i Jönköping. Kontorslokalen som ligger i fastigheten Disponentvillan är cirka 750 kvadratmeter och ligger i Munksjöområdet i centrala Jönköping. PacsOn flyttar in på hela övervåningen samt delar av disponentsvillans entréplan. På markplan finns sedan tidigare restaurangen Lyckta dörrar.
Publicerad den 7 December 2022
Tositos vd Tommy Fritz. Bild: Wikimedia commons/Tosito
Tositos vd Tommy Fritz.

Disponentvillan stod färdig 1892 åt delägaren till Munksjöpappersbruk Knut Ottonin och hans familj. Under Ottonins tid som ledare blev Munksjö Nordens största pappersbruk i sin kategori.
Lokalen renoveras i tidtypisk stil för att bevara charmen och historian i lokalen. PacsOn flyttar in 1 september 2023

– Vi ser fram emot att flytta in i denna unika och fina byggnad där vi kommer att trivas. Det blir en av höjdpunkterna under 2023 för oss på PacsOn AB och PacsOn Väst i Jönköping, säger Anders Dahl, VD PacsOn AB.

– Vi är väldigt glada över att PacsOn har valt oss på Tosito som hyresvärd. De flyttar till ett unikt hus med historiska och charmiga lokaler. Vi önskar dem stort lycka till i sina nya lokaler och varmt välkomna, säger Tommy Fritz, VD på Tosito.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie om hållbart byggande: Greenwashing och gammalt tänk

Bygg/Arkitektur Fastighetssverige artikelserie om hållbart byggande når sin tredje och sista del. För Fastighetssverige berättar arkitekten Peter Ullstad från Codesign om hur vanligt så kallad greenwashing är i byggbranschen, en lite självbelåten bransch och hur tänket kring byggmaterial måste ändras för att ta nästa steg i hållbarhetsfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige