Image

Tobin förvärvar fastighet i Nacka

Transaktioner Tobin Properties har tecknat avtal om förvärv av en kommersiell fastighet i Orminge i Nacka.
Publicerad den 1 Juli 2016
Annons
Image

Fastigheten är fullt uthyrd och Tobin Properties har för avsikt att i samarbete med Nacka kommun driva detaljplan för bostäder. Köpeskillingen uppgår till 19,5 miljoner kronor, samt en tilläggsköpeskilling vid lagakraftvunnen detaljplan för bostäder. Priset på tilläggsköpeskillingen är beroende av den blivande byggrättens storlek.

– Genom förvärvet i Orminge har vi nu totalt sju projekt i Nacka. Det är ett uttryck för vår syn på Nacka som en av Stockholmsområdets mest intressanta kommuner. Vår tro på Nacka baserar sig framför allt på intresset från våra bostadsköpare men också på kommunens höga ambitioner inom stadsbyggnad, säger Erik Karlin, vd för Tobin Properties.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Combify revolutionerar stadsutvecklingens största problem och får medalj av Konungen

Bygg/Arkitektur Kungens medalj och stora investerare. Combify har tagit sig an kanske ett av byggbranschens största problem – informationen. Särskilt den om tidiga detaljplaner, berättar en av medgrundarna. I Combifys plattform man hitta allt från detaljplaner, markanvisningar, planprocesser och fastighetsdetaljer. Att lösa problem och berätta berättelsen om staden är grunden i den framgång som Rim Alexandra Halfya och Alaa Alshawa gjort med deras plattform.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige