Image

Setterwalls rekryterar från Mannheimer Swartling

Juridik Setterwalls stärker sin fastighetsgrupp med Niklas Svantesson, som har arbetat för Mannheimer Swartling sedan 2006.
Publicerad den 8 Januari 2015
Niklas Svantesson Bild: Setterwalls
Niklas Svantesson

Svantesson är sedan årsskiftet verksam inom Setterwalls fastighetsgrupp, där han kommer att fokusera på fastighetstransaktioner och kommersiell fastighetsrätt.

- Vi är jätteglada över att välkomna Niklas till oss. Niklas förstärker vårt redan framgångsrika fastighetsteam och rekryteringen ligger helt i linje med vår ambition att ytterligare stärka vår konkurrenskraft på fastighetsmarknaden, säger Åsa Erlandsson, vd för Setterwalls.

Assur Badur, delägare och chef för fastighetsgruppen på Setterwalls i Stockholm säger:

- Niklas arbetar framför allt med transaktioner inom fastighetssidan. Han är specialiserad inom köp och försäljning av fastigheter och fastighetsportföljer. Niklas jobbar dock bredare och är även duktig inom den generella kommersiella fastighetsrätten. Han har även jobbat som bolagsjurist på Akelius, ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Niklas är en välkommen förstärkning av gruppen.

- Setterwalls har ett starkt fastighetsteam som jag kommit i kontakt med i olika sammanhang och teamet har höga ambitioner att växa inom fastighetsrätten med starkt fokus på kommersiella fastighetstransaktioner, vilket varit viktiga anledningar för mig att söka mig till Setterwalls, säger Niklas Svantesson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Setterwalls Advokatbyrå på Branschguiden

Setterwalls Advokatbyrå är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer med ett väl upparbetat internationellt nätverk. Du hittar våra kontor i de tre största städerna – Stockholm, Göteborg och Malmö.

Våra experter inom fastighetsrätt erbjuder affärsmässiga och juridiska lösningar med fokus på fastighetens hela ”livscykel” – från förvärv, exploatering, upplåtelse och finansiering till överlåtelse.

Vi ger råd till innehavare av lokal- och bostadsfastigheter samt till lokalhyresgäster. Bland våra klienter finns svenska och utländska fastighet...

Läs mer om Setterwalls Advokatbyrå på Branschguiden

Lediga Fastighetsjobb
Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Huvudkontor i het regionstad ut på marknaden

Transaktioner 4 400 kvadratmeter kontor i het regionstad kommer ut på marknaden. Jakob Eriksson på berättar hur intresset ser ut för fastigheten, hyresgästen och staden inför den stundande försäljningen av Sparbanken Rekarnes kontor i Eskilstuna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY