Image

Real Holding tecknar avtal om flera uthyrning i Gislaved

Uthyrning De initiativ Real Holding tagit tillsammans med den nya förvaltaren har på kort tid genererat nya hyresavtal om totalt cirka 1700 kvadratmeter.
Publicerad den 1 Juni 2018

Real Holding har i samarbete med Forsheda hus bland annat utarbetat ett koncept riktat mot lite mindre företag vilket på kort tid genererat ett tiotal nya hyreskontrakt om totalt cirka 1 700 kvadratmeter. Det årliga hyresvärdet av dessa avtal uppgår till närmare cirka 600 000 kronor.

– Vi har den senaste tiden arbetat mot både nya stora potentiella hyresgäster men även aktivt arbetat med uthyrningen av våra lite svårare och mindre lokaler och även intresset för vårt koncept mot mindre företag har varit över förväntan och jag räknar med en fortsatt bra hyresmarknad i Gislaved, säger Håkan Isaksson, fastighetschef på Forsheda hus.

– Samarbetet med Forsheda är precis det Real behöver för att successivt arbeta igenom var fastighet och utveckla de underliggande värden som finns i vårt bestånd. På kort tid har Håkan redan lyckats bra i Gislaved och resan fortsätter, säger Anna Weiner Jiffer på Real Holding.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige