Image
Per Forsling.
Per Forsling.

Per Forsling tillträder ny roll på Jernhusen

Karriär Per Forsling tillträder en ny roll på Jernhusen som chef strategisk utveckling. I sin roll kommer han leda arbetet med bolagets strategiska utveckling inom smarta fastigheter, ta fram strategier för Jernhusens digitala utveckling och identifiera nya möjligheter för bolaget. Per Forsling kommer att ingå i Jernhusens ledningsgrupp.
Publicerad den 28 April 2022

– Vi är mycket glada över att ha kunnat rekrytera Per som genom sin person, sin gedigna kunskap och goda erfarenheter från fastighetsbranschen kommer att tillföra mycket till oss som bolag. Tillsammans med Per kan vi fortsätta att långsiktigt stärka vårt digitala gränssnitt mot hyresgäster och samarbetspartners, säger Kerstin Gillsbro, VD för Jernhusen.

Per Forsling är utbildad civilingenjör från KTH och kommer senast från rollen som chef Boende & Lokaler på AB Stockholmshem. Dessförinnan har han bland annat varit utvecklingschef på Fastighetsägarna Stockholm och haft ett flertal andra kvalificerade roller i fastighetsbranschen.

– Jernhusen är ett verkligt imponerande och spännande företag, jag är stolt och ödmjuk inför utmaningen att bidra till bolagets fortsatta utvecklingsresa, säger Per Forsling.

Per Forsling påbörjar rollen i augusti 2022.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige