Image

Nytillskott i SKBs ledning

Bolag SKBs företagsledning har utökats med tre personer, en kommunikationschef, en uthyrningschef och en finans- och budgetchef.
Publicerad den 18 December 2015

Yvonne Edenmark Lilliedahl har anställts som kommunikationschef på SKB för den nyinrättade kommunikationsavdelningen och börjar på SKB den 11 januari 2016. Hon har mångårig erfarenhet av kommunikationsfrågor samt av att utveckla verksamheter inom kommunikationsområdet och har även drivit eget företag inom PR och kommunikation. Hon kommer närmast från Nynäshamns kommun där hon har arbetat som utvecklingsstrateg.
 
Claes Berglund har utsetts till ny uthyrningschef och börjar på SKB den 7 mars 2016. Han har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och har varit på Huge Fastigheter AB under många år, som bland annat uthyrningschef, administrativ chef och förvaltningschef.
 
Joakim Wernersson, som sedan ett antal år är finanschef på SKB, får en utökad roll och blir finans- och budgetchef. Han ingår numera även i SKBs företagsledning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Från fem till 23 våningar – Sickla stationshus blir kommunikationsnav

Bygg/Arkitektur Atrium Ljungberg ska bygga ett 23-våningshus i Sickla för bland annat kontor, restaurang och tunnelbaneuppgång med biljetthall. Redan nu har man påbörjat de grundläggande arbetena för den kommande tunnelbaneuppgången och Stationshuset planeras stå klart 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY