Image

Nya hyresgäster i Life Science-området i Hagastaden

Uthyrning Humlegården Fastigheter förstärker Life Science-området i Hagastaden med två nya hyresgäster från februari 2016.
Publicerad den 2 November 2015
Två nya hyresgäster flyttar in i februari. Bild: Bergslagsbild
Två nya hyresgäster flyttar in i februari.

Humlegården har nyligen tecknat ett femårigt hyresavtal med Statens beredning för medicinsk och social utvärdering, SBU. Lokalen ligger på Sankt Eriksgatan 117 (kvarteret Härden 16) och omfattar 1 280 kvadratmeter.

På samma adress har man även tecknat ett femårigt avtal med bemanningsföretaget Doc-Connect Nordic AB på 778 kvadratmeter. Båda hyresgästerna flyttar in på plan 9 den 1 februari 2016.

– Vi är glada att ha hittat en lämplig lokal för SBU. I vårt arbete jobbar vi tillsammans med experter, ofta från Karolinska Institutet. Kvarteren vi kommer till är ett framtidsområde och vi ser fram emot att snart sitta ett stenkast från några av våra viktigaste kontakter, säger Susanna Axelsson, tillförordnad generaldirektör på SBU.

Även Doc-Connect som strävar efter att öka tillgängligheten inom svensk sjukvård genom återkommande och högkvalificerade bemanningsläkare, ser positivt på den nya adressen.

? Det känns jättekul att vi har hittat en modern och flexibel lokal mitt i Stockholms Life Science-område. Hagastaden är redan ett etablerat kontorsområde som kommer att utvecklas mycket framöver, säger Maria Sundbland, vd för Doc-Connects.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige