Image

Ny medlem i Bonavas koncernledning

Bolag Michael Björklund har utsetts till ny affärsenhetschef för Bonava i S:t Petersburg och blir ny medlem i Bonavas koncernledning.
Publicerad den 7 Oktober 2016
Michael Björklund. Bild: Bonava
Michael Björklund.

– Michael Björklund har en gedigen erfarenhet av branschen och har god kännedom om Bonava i S:t Petersburg. Jag är övertygad om att Michael Björklund kommer att fortsatta bidra till Bonavas utveckling framåt, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef på Bonava.

Michael Björklund har arbetat på Bonava sedan 2011, bland annat som marknadschef i S:t Petersburg, affärsenhetschef för Bonava i Baltikum och ansvarig för Bonava Sveriges småhusaffär. Han har dessförinnan haft olika seniora roller i näringslivet och varit verksam i Ryssland sedan 2003. Michael Björklund fortsätter i sin roll som affärsenhetschef för Bonava i Baltikum och tillträder sin nya roll direkt.

Juuso Hietanen, som tidigare varit affärsenhetschef för både Bonava S:t Petersburg och Bonava Finland fortsätter som affärsenhetschef för Bonava Finland och behåller sin plats i koncernledningen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY