Image

Ny affärsenhetschef på Klövern

Bolag Karl Frisell, tidigare projektchef för region Stockholm på Klövern, har internrekryterats till en nyinrättad tjänst som affärsenhetschef Stockholm Norra.
Publicerad den 23 Februari 2016
Karl Frisell. Bild: Klövern
Karl Frisell.

– Det är alltid roligt att kunna internrekrytera en stark kraft. Vi gratulerar Karl Frisell till sin nya tjänst och känner oss trygga i att Karl och hans team kommer att fortsätta att utveckla fastigheterna inom affärsenheten Stockholm Norra - huvudsakligen våra kontorskluster i Kista, Solna och Täby - på ett framgångsrikt sätt, säger Klöverns fastighetschef Susanne Essehorn.

Klöverns fastighetsvärde i Region Stockholm uppgick vid slutet av 2015 till 17,3 miljarder kronor, vilket motsvarade nästan hälften av Klöverns totala fastighetsvärde.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Bostäder: Så ska nya Skåneaktören växa

Bolag J+S Projektutveckling är en uppstickare på den skånska marknaden för bostadsutveckling med en färsk första markanvisning att jobba med. Medgrundaren och delägaren Claes Jeppsson berättar för Fastighetssverige hur han ser på företagets tillväxtambitioner och ger sin bild av den skånska bostadsmarknaden just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY