Image

Novi storrekryterar

Bolag Novi rekryterar fyra nya medarbetare och stärker sin ledningsgrupp med två personer.
Publicerad den 15 September 2017
Fredrik Lindén. Bild: Novi Real Estate
Fredrik Lindén. Sofia Kendel. Bild: Novi Real Estate
Sofia Kendel. Stefan Carlsson. Bild: Novi Real Estate
Stefan Carlsson.

Nytillskotten hos Novi är Anna Smith, Fredrik Lindén, Sofia Kendel och Stefan Karlsson.

Anna Smith tar rollen som affärsutvecklare/kundansvarig och tar plats i företagsledningen. Hon kommer närmast från en roll som Senior Business Developer på Nordea Bank och har tidigare bland annat jobbat som managementkonsult på Ernst & Young.

Fredrik Lindén blir uthyrningsansvarig. Han kommer närmast från Kungsleden där han arbetat med uthyrning och har dessförinnan bland annat arbetat på GE Capital. Fredrik Lindén börjar sin anställning i mitten av december och kommer även han att ingå i Novis företagsledning.

Stefan Carlsson kommer närmast från en roll som fastighets & säkerhetschef på Haymarket by Scandic där han varit en del i uppstarten av ett unikt hotellkoncept. Stefan har tidigare bland annat arbetat på Safe Hotels och blir nu teknisk förvaltare på Novi.

Sofia Kendel anställs som controller. Hon kommer närmast från Ernst & Young där hon arbetat ett antal år som Auditor och Senior Auditor bland annat med revision av publika och ägarledda bolag inom fastighets- och byggbranschen.

– Jag är jätteglad att vi förstärker vårt team med ytterligare erfarna och härliga kollegor. Novi har bara börjat sin resa och söker fler engagerade medarbetare som brinner för förvaltning och vill vara med och utveckla branschen tillsammans med oss och våra kunder, säger Novis vd Marie Bucht.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige