Image

Newsec rekryterar fem toppkrafter

KARRIÄR Newsec Asset Management rekryterar fem tunga namn. Ett av dem är Valads förre Sverigechef, Leif Eriksson.
Publicerad den 30 Mars 2009

Newsec Asset Management trotsat finanskris och lågkonjunktur och presenterar återigen några mycket intressanta rekryteringar:

* Leif Eriksson som utsetts till fastighetschef. Leif har verkat många år inom fastighetsbranschen och kommer närmast från en tjänst som Country Manager inom Valad Sweden AB.
* Ove Nordquist som utsetts till chef Verksamhetsutveckling. Ove har en lång och gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen och kommer närmast från Fasticon AB där han arbetat som affärsområdeschef Asset Management.
* Jonas Wångenberg som utsetts till kundansvarig. Jonas har lång och bred erfarenhet av förvaltning och kommer närmast från Landic Sweden AB där han arbetat som förvaltningschef.
* Henrik Bauer som utsetts till fastighetscontroller. Henrik har stor erfarenhet av analys, värdering och transaktioner. Henrik kommer närmast från Newsec Investment där han arbetat som projektledare vid fastighetstransaktioner.
* Magnus Andersson, som utsetts till retailuthyrare. Magnus har stor kunskap om retailuthyrning och kommer närmast från Centrumutveckling där han arbetat som kommersiell projektledare.

- Det gäller att ligga i framkant för att möta marknadens förändrade krav och det känns härligt att mitt i lågkonjunkturen förstärka bolagets långsiktiga affärskraft, säger Mikael Hasselberg, vd för Newsec Asset Management.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige