Image

Newsec på Expo Real under BNP-flagg

Expo Real Newsec är på Expo Real under BNP Paribas Real Estates flagg. Enligt Newsecs Sverigechef Bert-Ove Johansson finns det flera fördelar med det.
Publicerad den 11 Oktober 2012
Bert-Ove Johansson. Bild: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Bert-Ove Johansson. Bild: Eddie Ekberg.

Newsec tecknade ett samarbetsavtal med den stora internationella rådgivaren BNP Paribas Real Estate för en knapp månad sedan. När man nu är på Expo Real har man visitkort där det framgår att man allierat sig med BNP och man håller också till i deras monter.
- Det här samarbetet är perfekt för oss, vi har tack vare alliansen med BNP fått kontakt med ett antal för oss nya spelare som är intresserade av att investera i Sverige. Det rör sig mest om institutioner, säger Bert-Ove Johansson.
Han har, tillsammans med övriga från Newsec, med sig säljuppdrag omfattande 3-4 miljarder kronor till Expo Real. Det rör sig om handel, logistik och kontor i Stockholm, Göteborg och Skåne.
- Intresset är stort och det är fantastiskt att kunna använda hela BNP:s kontaktnät.

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige