Image
Expo Real genomförs 14-15 oktober.

Expo Real genomförs som hybridevent

Event Den stora fastighetsmässan Expo Real i Tyskland kommer i år att genomföras som en hybridkonferens, både fysiskt och digitalt.


Helaba öppnar i Stockholm: ”Rätt tajming nu”

Expo Real Den tyska banken Helaba har bestämt sig för att öppna ett representationskontor i Stockholm.
- Vår avsikt är att komma ännu närmare den svenska marknaden och göra fler affärer, säger Helabas Nordenchef Thomas Völker när Fastighetssverige träffar honom på Expo Real.


WP Carey vill köpa mer i Sverige

Expo Real Amerikanska WP Carey, som premiärköpte i Sverige i somras, är på Expo Real med siktet inställt på fler affärer i Sverige.


Expo Real växer

Event Årets Expo Real i München som inleds på måndag kommer att ha 1 692 utställare, en ökning jämfört med förra årets 1 655.


Letar bostadsinvesterare på Expo Real

Expo Real Stockholm Business Regions vd Olle Zetterberg är på Expo Real för att attrahera kapital till nya bostäder i Stockholm.


Lockar investerarna till Göteborg

Expo Real Business Region Göteborgs vd Patrik Andersson och etableringschef Roger Strömberg är på Expo Real för att marknadsföra Göteborgsregionen och attrahera utländskt kapital till stadens stora utvecklingsprojekt.


Helaba ska växa i Norden

Expo Real Helabas Nordenchef Thomas Völker berättade under gårdagen på Expo Real att man har för avsikt att öka sin närvaro i Norden.


"Sverige är en nyckelmarknad i Norden och Europa"

Expo Real Under onsdagen på Expo Real berättade Jörg Laue, ansvarig för IVG Funds nordiska transaktioner om deras investeringsplaner i Sverige.


”Vi har ett starkt fokus på Sverige”

Expo Real Helaba har varit aktiva långivare på den svenska marknaden sedan 2006. I en intervju med Fastighetssverige berättade bankens Nordenchef Thomas Völker under tisdagen på Expo Real om sin syn på den svenska marknaden.


”Vi kommer göra fler affärer i Sverige”

Expo Real Patrizia är en av Tysklands största fastighetsfondaktörer, med ett starkt fokus på Norden. Bolagets Nordenchef Rikke Lykke berättar under måndagen på Expo Real att hon håller ögonen öppna efter intressanta investeringar, inte minst i Sverige.


Expo Real öppnade under måndagen och 1663 utställare från 33 länder var på plats.

Öppningsdagens Expo Real i bilder

Expo Real Under måndagen öppnade årets Expo Real i München. Fastighetssverige var som vanligt på plats. Se bilderna här.


Expo Real inleds i dag.

Expo Real inleds i dag

Event I dag inleds Expo Real i München. 1 663 utställare från 33 länder är registrerade för mässan som nu genomförs för 16:e gången.


Större Expo Real 2012

Expo Real Nu är Expo Real 2012 slut. Och man rapporterar ett större deltagande än förra året.


Newsec på Expo Real under BNP-flagg

Expo Real Newsec är på Expo Real under BNP Paribas Real Estates flagg.
Enligt Newsecs Sverigechef Bert-Ove Johansson finns det flera fördelar med det.


Onsdagens Expo Real i bilder

Expo Real Sista dagen var lugnare än de två föregående eftersom många åker hem mitt på dagen eller till och med på tisdagen.
Här är bilderna från avslutningsdagen av årets Expo Real.


Tisdagens Expo Real i bilder

Expo Real Tisdagen bjöd på ett regnigt Expo Real och därmed smockfulla mässhallar. Se bilderna från gårdagen här.


Kungsbrohuset prisat på Expo Real

Expo Real Det blev Kungsbrohuset som tog hem tredjepriset för Prime Property Award på hållbarhetskonferensen under Expo Real i München i går. Tävlingen är fastighetsbranschens motsvarighet till Oscarsgalan. 160 fastigheter från 19 länder tävlade om priset.


Bucht på Expo Real med nya uppgifter

Expo Real Det är fjärde gången Marie Bucht är på Expo Real. Men första gången i NCC-kostym. På Newsec-tiden var hon med och kände av marknaden, nu letar hon investerare och samarbetspartners.
- Det är otroligt stimulerande och spännande, säger hon.


Tägt: Nu är vi ett team i Stockholm

Expo Real Han har gått från tysk bank till amerikansk konsult och svenskt börsnoterat fastighetsbolag. Och nu är han tillbaka på tysk bank igen. På Expo Real träffade vi Deutsche Pfandbriefbanks Anders Tägt, som bland annat berättar att han rekryterat tre personer till banken.


Treutiger på Expo Real med säljuppdrag för miljard

Expo Real Colliers Robert Treutiger är på Expo Real för nionde gången och för andra gången som transaktionschef för Colliers International.
- Jag har säljuppdrag för ungefär en miljard med mig ner, och intresset är stort, säger Robert Treutiger.