Image

MKB rekryterar från Akelius

Karriär Ola Svensson rekryteras till tjänsten som chef för MKB:s nya enhet MKB Lokal. Han kommer närmast från tjänsten som ansvarig för bostäder och lokaler i Skåne/Blekinge på Akelius Fastigheter.
Publicerad den 15 April 2011
Bild: MKB

Under de senaste två åren har MKB arbetat med en betydande omorganisation för att bättre möta lokalkundernas behov, bland annat har enheten MKB Lokal skapats. En enhet som idag har sju anställda. Fokus har varit att förenkla för lokalkunderna att komma i kontakt med bolaget och höja servicenivån under parollen ”Ett samtal räcker”. Numera har MKB Lokal egen kundmottagare, eget telefonnummer och eget kontor strategiskt placerat i city.

– Vårt mål är att få samarbetet, dialogen med våra lokalkunder, att bli ännu bättre. Min roll blir att möta lokalhyresgästerna och att tillsammans med dem vidareutveckla MKB:s kommersiella lokaler, säger Ola Svensson som blir chef för enheten.

MKB har cirka 1 000 kommersiella lokaler i sitt bestånd, allt från kontor till serviceinrättningar som vårdcentraler och dagis, butiker och bokaler.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige