Image

Locum hyr av AMF på Södermalm

UTHYRNING Locum har tecknat kontrakt om cirka 4 400 kvadratmter med AMF Fastigheter om nytt eget kontor på Östgötagatan 10 på Södermalm. Därmed frigörs 5 200 kvadratmeter vid Södersjukhuset för vården.
Publicerad den 29 April 2010

Byggnaden är klassificerad som Green Building, vilket ligger i linje med Locums hållbarhetsarbete.

- AMF Fastigheter och Locum komplettetrar varandra bra. Vi har båda långsiktighet som fokus för våra verksamheter, säger Gunilla Högbom, vd på Locum.
Locums nya lokaler på cirka 4 400 kvadratmeter i fastigheten Pelarbacken, håller nu på att totalrenoveras av AMF Fastigheter.

Hela fastigheten på 18 500 kvadratmeter byggs om från grunden till en modern, effektiv och mycket flexibel byggnad med miljösmarta energilösningar. I april 2011 flyttar Locum in i sitt nya kontor.

- Vi ser fram emot ett givande samarbete med Locum i en miljösmart fastighet, som vi är mycket stolta över. Vi har tagit ett stort grepp om energifrågan och kommer att kunna minska husets energianvändning med över 50 procent, säger Charlotta Liljefors Rosell, chef på affärsområdet kontor på AMF Fastigheter.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige