Image

Lidl expanderar och öppnar i Älmhult

Bygg/Arkitektur Butiken, som byggs enligt Lidls senaste butikskoncept, planeras öppna under 2019.
Publicerad den 24 April 2018
Lidls nya butik i Älmhult. Bild: Lidl
Lidls nya butik i Älmhult.

Lidl expanderar snabbt i Sverige och man ser Älmhult Handesplats som en strategiskt viktig etablering i regionen och Småland. Fram till och med 2020 ska Lidl växa med ett 30-tal butiker och på sikt är målet 300 butiker i Sverige.

Den nya butiken i Älmhult byggs utifrån Lidls nya butikskoncept där ljusa luftiga lokaler och miljötänk står i fokus. Butiksytan ligger på drygt 2 000 kvadratmeter.

– Vi är mycket glada över att vi nu kan offentliggöra ett nytt butiksläge i södra Sverige och att det är på just Älmhults Handelsplats är extra spännande. Vi tror och hoppas att både Älmhultsbor och besökare kommer uppskatta butiken och vår affärsidé ”högsta kvalitet till bästa pris”, säger Lulu Gylleneiden, fastighetschef vid Lidl Syd.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Finska snabbväxaren: "Vi vill växa med minst 30 procent per år"

Bolag För Fastighetssverige berättar Maria Frid, vd för samhällsfastighetsutvecklaren Hoivatilat AB, mer om bolagets femte investering i Sverige och vad som komma skall: "Vi har höga ambitioner"

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY