Image
Bild: Nordic PM

Hemfosa hyr ut 5 000 kvadratmeter

Uthyrning Hemfosa hyr ut 5 000 kvadratmeter till Arbetsförmedlingen i Muninhuset i centrala Uppsala.
Publicerad den 31 Januari 2012
Annons
Image
Muninhuset. Bilder: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Muninhuset. Bilder: Nordic PM. Bild: Nordic PM

Uthyrningen har Nordic PM genomfört för Hemfosa Uppsala AB:s räkning. Lokalerna är fördelade över tre våningsplan i Muninhuset på Strandbodgatan 1.

Entréplanet kommer att iordningställas för kundmottagning och utställningslokaler, medan övriga våningsplan blir kontor för Arbetsförmedlingens anställda.

Arbetsförmedlingen flyttar in 1 oktober. De hyresgästanpassningar som behövs kommer att inledas när de befintliga hyresgästerna lämnar lokalerna i slutet av juni.

- Vi är mycket glada över att ha genomfört denna stora uthyrning till en så stabil hyresgäst som Arbetsförmedlingen. De lokalanpassningar som kommer att genomföras innebär ett optimalt tillvaratagande av fastighetens potential och genom de korta ledtiderna för ombyggnationerna så tappar huset inte heller tempo, utan förblir levande och med en bra mix av hyresgäster, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

- Vi har sedan tidigare mycket goda erfarenheter av såväl Nordic PM som fastighetsägaren Hemfosa, genom etableringen av lokaler för Arbetsförmedlingen i en av deras fastigheter i Södertälje i höstas. De nya lokalerna i Uppsala passar vårt koncept med förnyelsearbete för tillgänglighet genom sitt fördelaktiga läge på en välkänd adress. Förutom egen huvudentré och effektiva planlösningar i representativa, ljusa och trevliga kontorsytor kommer det att skapas utställningsytor, lokaler för arbetsintervjuer och konferensrum för arbetsgivare som rekryterar, säger Gunnar Tångring, lokalansvarig hos Arbetsförmedlingen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Slumrande segmentet som kan bli nästa steg för Slättö

Bolag Slättös vd Johan Karlsson berättar för Fastighetssverige om utmaningarna hittills under året, hur han ser på marknadsläget och vad som blir Slättös viktigaste fokus under årets andra halva. Slättö är även nyfikna på att ta sig an något nischsegment framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige