Image

Nordika väljer uthyrningskonsult

Uthyrning Nordic PM och Nordika Fastigheter har ingått avtal avseende uthyrning av Nordikas vakanta lokaler i bolagets fastigheter, vilket i huvudsak avser två fastigheter i Kista.
Publicerad den 7 Maj 2013
Annons
Image
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn.

Nordic PM får via det nytecknade avtalet i uppgift att hitta nya hyresgäster till Nordikas två kontorsfastigheter i Kista, samt i ytterligare två fastigheter belägna i Gävle och Enköping. Huvuddelen av uppdraget avser uthyrning av högkvalitativa kontorslokaler i Electra Building i centrala Kista och som är en del av Electrum – Kista Science City, samt Aura Building som är belägen på Kottbygatan 5-7, mittemot Microsofts kontor i Norra Kista.

Ytorna i Nordikas båda fastigheter i Kista utgörs företrädesvis av kontorslokaler med hög kvalitet och med en sammanlagd uthyrningsbar area om cirka 38 500 kvadratmeter. Av den totala ytan är cirka 13 000 kvadratmeter vakanta i dagsläget, vilka kan delas upp på lokaler från 150 kvadratmeter upp till 5 000 kvadratmeter. För Aura Building finns dessutom möjligheter till ytterligare expansion, genom en befintlig byggrätt för ytterligare 15 000 kvadratmeter.

- Vi är mycket glada över att ha fått Nordikas förtroende i och med detta spännande uthyrningsuppdrag. Kista är ju inne i en snabbväxande fas som det ska bli mycket spännande att få vara en del av. Med de kvaliteter fastigheterna har kommer vi att kunna leva upp till våra nya uppdragsgivares förväntningar, säger Jeanette Öhrn, vice vd på Nordic PM.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordic PM på Branschguiden

Vi på Nordic PM är fastighetskonsulter med lång erfarenhet och bred kompetens inom fastighetsbranschen. Vårt tjänsteutbud är huvudsakligen uppdelat i fyra affärsområden:

•Fastighetsförvaltning
•Lokaluthyrning
•Fastighetsutveckling
•Fastighetstransaktioner

Vår organisation genomsyras av entreprenörsanda och våra medarbetare tar initiativ, är ambitiösa och drivs av engagemang, fokus och närvaro.

Vi arbetar lite rakare, mycket enklare och framför allt på plats, eftersom vi är övertygade om att vi uppnår bäst resultat genom ett aktivt arbete i fastigheterna...

Läs mer om Nordic PM på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige