Image
Nu på fredag stänger anmälan till premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County. Under dagen kommer ett stort antal relevanta frågeställningar att diskuteras och det ges mycket goda möjligheter till att knyta nya kontakter.
Nu på fredag stänger anmälan till premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County. Under dagen kommer ett stort antal relevanta frågeställningar att diskuteras och det ges mycket goda möjligheter till att knyta nya kontakter.

Här är hela programmet - anmälan stänger på fredag

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Exklusiva intervjuer med bland andra Stefan Attefall och Benny Thögersen. Teman om bostäder, logistik, kontor och handel. Och ett rejält grepp om branschens framtidsfrågor, samt regionens stadsutvecklingsprojekt. Där har du delar av innehållet i nästa veckas premiärupplaga av Branschens mötesplats i Jönköping – anmälan stänger i övermorgon fredag.
Publicerad den 11 April 2018

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County arrangeras nästa torsdag den 19 april på Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Du anmäler dig till eventet här! (Anmälan stänger nu på fredag den 13 april)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om bygg-/fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.

Se/skriv ut hela programmet här.

Dagen arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Jönköpings Näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.

Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner, Fasticon Kompetens och Stenvalvet.

Bland de representerade företagen under dagen märks: Castellum, Tosito, Fastighets AB L E Lundberg, Catena Fastigheter, Willhem, HSB Göta, Jernhusen, Riksbyggen, Magnolia Bostad, Skanska, Nivika, Catella, NCC, Moelven Modus, Hamhus, Stenvalvet, A&P Fastighetstransaktioner, Vacse, RSD Retail, Fasticon Kompetens, Mannheimer Swartling, Jönköpings kommun, Pilotage Development, Svefa, Swedbank, PWC, Evidens, Nässjö Näringsliv och många fler.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Moderator är den kände journalisten och programledaren Erik Blix och bland talarna återfinns många såväl lokalt som nationellt kända fastighetsprofiler.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 2 april 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Se filmen från senaste seminariet här:


Arrangeras i samarbete med: Partners:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY