Image

De viktigaste projekten i Jönköpingsregionen presenteras

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Jönköping växer så det knakar och stora stadsutvecklingsprojekt planeras och pågår för fullt. På Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april får vi höra om de största och viktigaste projekten som ska förverkliga framtidsvisionerna.
Publicerad den 2 Mars 2018
Katarina Bröms, stadsbyggnadsdirektör i Jönköping presenterar de viktigaste stadsbyggnadsprojekten den 19 april på Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen. Bild: Jönköpings kommun
Katarina Bröms, stadsbyggnadsdirektör i Jönköping presenterar de viktigaste stadsbyggnadsprojekten den 19 april på Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen.

För presentationen står Katarina Bröms, stadsbyggnadsdirektör i Jönköping.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County arrangeras den 19 april på Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Du anmäler dig till eventet här!
(Boka tidigt-rabatt, 3 för 2, gäller till 16 mars)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om bygg-/fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.

Se hela programmet här.

Dagen arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Jönköpings Näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.
Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner och Fasticon Kompetens.

Bland de representerade företagen under dagen märks: Castellum, Tosito, Fastighets AB L E Lundberg, Catena Fastigheter, Catella, NCC, Moelven Modus, Stenvalvet, A&P Fastighetstransaktioner, Vacse, RSD Retail, Fasticon Kompetens, Jönköpings kommun, Pilotage Development, NAI Svefa, Swedbank, Evidens, Nässjö Näringsliv och många fler.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Moderator är den kände journalisten och programledaren Erik Blix och bland talarna återfinns många såväl lokalt som nationellt kända fastighetsprofiler.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 6 mars 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)
Cirka 16 – 17: Branschmingel.


Pris: 5495 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Se filmen från en tidigare upplaga av seminariet här:


Arrangörer:









Partner:




Mer från Fastighetssverige