Image
På Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County den 19 april blir det bland mycket annat ett tema om affärsmöjligheter i logistik- och bostadsfastigheter. Talarna är Jacob Sundberg, Stefan Attefall och Ted Lindqvist. Moderator för dagen är Erik Blix.
På Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County den 19 april blir det bland mycket annat ett tema om affärsmöjligheter i logistik- och bostadsfastigheter. Talarna är Jacob Sundberg, Stefan Attefall och Ted Lindqvist. Moderator för dagen är Erik Blix.

Fokus på affärsmöjligheter i bostäder och logistik

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping På Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april blir det ett stort tema med fokus på marknaderna för logistik- och bostadsfastigheter.
Publicerad den 3 April 2018
På Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County den 19 april blir det bland mycket annat ett tema om affärsmöjligheter i logistik- och bostadsfastigheter. Talarna är Jacob Sundberg, Stefan Attefall och Ted Lindqvist. Moderator för dagen är Erik Blix. På Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County den 19 april blir det bland mycket annat ett tema om affärsmöjligheter i logistik- och bostadsfastigheter. Talarna är Jacob Sundberg, Stefan Attefall och Ted Lindqvist. Moderator för dagen är Erik Blix.

Temat inleds med en analys av läget på bostadsmarknaden, signerat Ted Lindqvist, vd på Evidens.
Därefter får vi höra Jacob Sundberg, affärsutvecklare på Nässjö Näringsliv, berätta om visionerna för Logistic Park Nässjö, ett av Skandinaviens främsta logistiklägen.
Och så avslutas temat med en intervju med den förre bostadsministern Stefan Attefall, som handlar om det stundande riksdagsvalet och hur bostads- och byggfrågorna ska komma högre upp på politikernas agendor.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County arrangeras den 19 april på Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Du anmäler dig till eventet här! (Anmälan stänger fredag den 13 april)

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om bygg-/fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen.

Se hela programmet här.

Dagen arrangeras av Fastighetssverige och Lokalnytt i samarbete med Jönköpings Näringslivsavdelning och Nässjö Näringsliv.

Partnerföretag är A&P Fastighetstransaktioner, Fasticon Kompetens och Stenvalvet.

Bland de representerade företagen under dagen märks: Castellum, Tosito, Fastighets AB L E Lundberg, Catena Fastigheter, Willhem, Jernhusen, Magnolia Bostad, Catella, NCC, Moelven Modus, Hamhus, Stenvalvet, A&P Fastighetstransaktioner, Vacse, RSD Retail, Fasticon Kompetens, Mannheimer Swartling, Jönköpings kommun, Pilotage Development, NAI Svefa, Swedbank, Evidens, Nässjö Näringsliv och många fler.

Under seminariet avhandlas i övrigt ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Moderator är den kände journalisten och programledaren Erik Blix och bland talarna återfinns många såväl lokalt som nationellt kända fastighetsprofiler.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Var: Elite Stora Hotellet, Jönköping

När: 2 april 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Jönköpingsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Du kan läsa om 2019 års upplaga här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se
 

Se filmen från senaste seminariet här:


Arrangeras i samarbete med: Partners:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY