Image
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
I dag stänger anmälan till Branschens mötesplats i Jönköping – säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: I dag stänger anmälan – se hela programmet och alla talarna

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Nästa torsdag, den 31 mars, är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Har du inte säkrat din plats ännu är det hög tid nu – anmälan stänger i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Nivika-grundaren Niclas Bergman kommer till Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa torsdag den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Nivikas grundare om börsutmaningar och entreprenörsdriv

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Nästa torsdag, den 31 mars, är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en intressant intervju med Nivikas grundare och vd Nicklas Bergman om karriären, börsutmaningar, entreprenörsdriv och fastighetsmarknaden i Småland.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Jane Mainwaring, Tommy Fritz och Pontus Nilsson Pahlevani möts i ett samtal om hur marknaderna för kontor och cityhandel påverkats i Jönköpingsregionen.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Panel – kontor och cityhandel i fokus

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om två veckor, den 31 mars, är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat panelsamtal: Kontor och cityhandel – pandemins påverkan.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Anna Carendi, Elin Rickardsson och Hanna Törnqvist medverkar i ett högaktuellt panelsamtal om hållbarhet på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Panel – hållbarhet i fokus

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat panelsamtal om hållbarhetsarbetet i branschen – i dag och i framtiden.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Jörgen Eriksson, vd för Catena, intervjuas om sin karriär och framtida affärsmöjligheter på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars på Elite Stora Hotellet i Jönköping.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Catenas vd om karriären och framtida affärsmöjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen möter du Catenas vd Jörgen Eriksson i en öppenhjärtig intervju om karriären och synen på marknaden för logistikfastigheter i allmänhet och i Jönköpingsregionen i synnerhet.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Anders Nordberg, Henrik Roderhult, Sven Rydell och Kent Persson står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Analyserna som ger dig försprång

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagen levereras ett antal tunga analyser som ger dig full koll på nuläget och den närmaste framtiden.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Stadsarkitekt Bengt Mattias Carlsson pratar om framtidens Jönköping på Branschens mötesplats i regionen den 31 mars på Elite Stora Hotellet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Stadsarkitekten om framtidens Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Under dagens späckade seminarieprogram får vi bland annat lyssna till stadsarkitekt Bengt Mattias Carlssons visioner för framtidens Jönköping.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Den 31 mars är det äntligen dags att träffa kollegorna fysiskt igen! Då arrangeras Branschens mötesplats i Jönköping på Elite Stora Hotellet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Äntligen dags att träffa branschkollegorna igen!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 31 mars är det äntligen dags att träffa branschkollegorna igen! Då är det dags för den femte upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Säkra din plats via länken här nedan med en gång!


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Nästa onsdag den 31 mars är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, den här gången som en helt digital mötesplats.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Nästa onsdag den 31 mars är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Här kan du nu se hela programmet och alla talare.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Johan Davidson, chefsekonom på Svensk Handel, analyserar retailmarknaden på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping nästa onsdag den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping – fokus på retailmarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars På onsdag i nästa vecka är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Under dagen blir det, bland mycket annat, stort fokus på retailmarknaden.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Erik Norrman, Alexandra Stråberg, Tor Borg och Sven Rydell står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Tunga analyser av såväl ekonomi som marknad

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Den 31 mars arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Jönköping. Under dagen kommer makroekonomi, läget i regionen, fastighetsmarknaden och bostadsmarknaden analyseras – allt för att ge dig ett försprång i branschen.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Per Gawelin, Susanna Toivanen och Yvonne Sörensen Björud samtalar om kontorsmarknaden post corona på den digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Kontorsmarknaden post corona

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Ny teknik, nya tjänster, hemmakontor och nya sätt att arbeta – framtidens kontor är helt klart en smart och genomtänkt mix av teknik, design och människa. Vilka är trenderna och de största förändringarna och hur ska man egentligen agera som ägare av kontorsfastigheter – inte minst i ljuset av corona-pandemin? Svaren ges på den digitala mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars
Kommunstyrelsens ordförande Ann-Marie Nilsson (C) talar om steget efter Corona på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars.

Efter Corona: nästa steg för Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mars Ann-Marie Nilsson (C), kommunstyrelsens ordförande inleder Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 31 mars med ett föredrag om vad nästa steg är för staden.


Helena Olsson, Fastighetsägarnas chef för Stadsutveckling och samhälle, analyserade det nya marknadsläget för retailfastighetsägare under Fastighetsmarknadsdagen i Jönköping.

Fastighetsägarna: "Välkommet med hyreslättnader, men..."

Bolag Lokalhyrorna är nu den stora snackisen bland Fastighetsägarnas medlemmar och det finns stora frågetecken kring de hyreslättnader som nyligen utformats. Det berättar Helena Olsson, chef för Stadsutveckling och samhälle på Fastighetsägarna Stockholm, för Fastighetssverige. Här förklarar hon närmare hur spelplanen snabbt förändrats för fastighetsägare som är verksamma i stadskärnor – och hur de ska möta framtidens utmaningar.


Stefan Attefall.

Stefan Attefall: Där kommer corona slå hårdast i fastighetsbranschen

Bostäder "Det är en mycket mörk period just nu"
Den tidigare bostadsministern Stefan Attefall befarar att coronakrisen kommer att ge återverkningar och negativa effekter på ekonomin under en lång tid framöver. Under Fastighetsmarknadsdagen i Jönköping berättade han mer om hur bostadsmarknaden kommer påverkas och vilka tänkbara svar som politiken skulle kunna leverera i de komplexa bostadsfrågorna.


Niclas Söör, vd för coworking-bolaget Do Space.

Snabbväxaren om varför coworking är en succé på mindre orter

Bolag Coworkingmarknaden har närmast exploderat i Sverige de senaste åren – framförallt i storstäderna. Men Do Space, med bas i Linköping/Norrköping, satsar på coworking på mindre och medelstora orter – och har fått en flygande start. Under Fastighetsmarknadsdagen i Jönköping berättade vd:n och grundaren Niclas Söör mer om hur man lyckas med konceptet och varför det växer även på mindre orter.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Fastighetsmarknadsdagen Jönköping hålls på Elite Stora Hotellet den 2 april. "Det är extraordinära omständigheter och vi följer naturligtvis utvecklingen timme för timme, men vi känner oss i nuläget säkra på att vi ska kunna genomföra seminariet på ett bra sätt", säger Rolf Andersson, vd för Fastighetssverige

Så genomför vi Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Fastighetssverige vidtar flera åtgärder för att kunna genomföra seminariet Fastighetsmarknadsdagen Jönköping trots det nya coronaviruset. Bland annat kommer seminariet att live-streamas för deltagare som inte kan komma på själva seminariet och vi håller den fysiska maxgränsen på 50 personer.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Nästa torsdag den 2 april arrangeras Branschens mötesplats i Jönköping på Elite Stora Hotellet. Anmälan stänger i morgon fredag så säkra din plats nu!

Jönköping: här är hela programmet - i morgon stänger anmälan

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping I morgon stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping som arrangeras på Elite Hotel nästa torsdag den 2 april.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Torbjörn Hammerth, Ilan de Basso, David Gerson och Helena Jonsson diskuterar corona-läget och övriga viktiga framtidsfrågor på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 2 april.

Jönköping: livet efter corona-pandemin - så här går vi vidare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den viktigaste frågan för dagen är självklart corona-pandemin; hur kommer den att ha påverkat politik, näringsliv och samhällsbyggnadssektorn i Jönköpingsregionen när dammet har lagt sig? Hur ser de ledande politikerna på denna gigantiska utmaning – och hur kan politik och näringsliv/fastighetsbransch samarbeta för att mildra skadorna? Om detta och en hel del annat kommer Jönköpingspanelen att diskutera.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Helena Olsson, Fastighetsägarnas chef för Stadsutveckling och samhälle analyserar det nya marknadsläget för retailfastighetsägare på Elite Stora Hotellet i Jönköping den 2 april.

Jönköping: retailomställningen – ny spelplan för fastighetsägare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Helena Olsson, chef för stadsutveckling och samhälle på Fastighetsägarna Stockholm, kommer till Branschens mötesplats i Jönköping den 2 april för att berätta om den nya spelplanen för fastighetsaktörer i retailsegmentet.