Image

Se bilderna från Fastighetsmarknadsdagen Jönköping

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Fastighetsmarknadsdagen Jönköping bjöd på intressanta dragningar, spännande diskussioner och trevligt mingel på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Se bilderna från dagen här.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Nästa torsdag den 4 april arrangeras Branschens mötesplats i Jönköping på Elite Stora Hotellet. Anmälan stänger i morgon fredag så säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping – en vecka kvar – i morgon stänger anmälan

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Nästa torsdag den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. I morgon fredag stänger anmälan – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Ann-Marie Nilsson (C), Kommunstyrelsens ordförande, Fredrik Jutnäs, ägare och affärsutvecklare, Catorce, Ilan De Basso (S), kommunalråd i Jönköping och Per Gawelin, vd, Castellum region Mitt  möts i panelsamtalet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Tung panel om de stora framtidsfrågorna

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Bland mycket annat blir det ett angeläget panelsamtal om de stora framtidsfrågorna i regionen. På fredag stänger anmälan – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Susanne Åhlén pratar om fördomsfri rekrytering på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 4 april. I dag stänger boka tidigt-erbjudandet så passa på att anmäla tre kollegor men bara betala för två under dagen i dag.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping – fördomsfri rekrytering för lönsamma affärer

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Bland mycket annat blir det en angelägen punkt om rekrytering. I dag stänger boka tidigt-erbjudandet – spara pengar genom att anmäla dig och dina kollegor senast i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Christina Lennéer Lind, Erik Norrman, Kent Persson och Caisa Björndal utgör talarna i temat om bostads- och logistikfastigheter på den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping på Elite Stora Hotellet den 4 april.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Fokus på bostäder och logistik

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Bland mycket annat blir det ett tema om marknaderna för bostads- och logistikfastigheter.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Måns Norlin talar på temat "Så blir du en digital vinnare" på Branschens mötesplats i Jönköping den 4 april.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Så blir du en digital vinnare

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Bland mycket annat blir det ett matnyttigt föredrag om hur du blir en digital vinnare.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Erik Norrman, Christina Lennéer Lind, Eric Bergström, Peder Karlén och Anna K Johansson utgör talarna i temat och kontors- och handelsfastigheter på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 4 april.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Affärsmöjligheter i kontor och handel

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Bland annat blir det ett stort tema om marknaderna för kontors- och handelsfastigheter.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Södra Munksjön ska göra Jönköping till södra Sveriges nya nav. Missa inte detta och mycket annat på Fastighetsmarknadsdagen Jönköping den 4 april.

Så ska Jönköping bli södra Sveriges nya nav

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Bland annat kommer en färsk lägesrapport över Södra Munksjön att presenteras.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Johan Löf, Handelsbanken och Sven Rydell, Jönköpings kommun ger en heltäckande analys av det ekonomiska läget globalt, nationellt och regionalt på Branschens mötesplats i Jönköping den 4 april.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Heltäckande ekonomisk analys

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen. Dagen inleds med rejäla genomgångar av det ekonomiska läget i världen, landet och regionen.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Gör en bock i almanackan den 4 april - då arrangeras Branschens mötesplats i Jönköping på Elite Stora Hotellet.

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping: Boka upp 4 april!

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den 4 april är det dags för den andra upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping, branschens egna mötesplats i regionen.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Se bilderna från Jönköping här

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Den vackra spegelsalen på Elite Stora Hotellet i Jönköping var fullsatt när den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County genomfördes på torsdagen. Se bilderna här.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Nu på fredag stänger anmälan till premiärupplagan av Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County. Under dagen kommer ett stort antal relevanta frågeställningar att diskuteras och det ges mycket goda möjligheter till att knyta nya kontakter.

Här är hela programmet - anmälan stänger på fredag

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Exklusiva intervjuer med bland andra Stefan Attefall och Benny Thögersen. Teman om bostäder, logistik, kontor och handel. Och ett rejält grepp om branschens framtidsfrågor, samt regionens stadsutvecklingsprojekt. Där har du delar av innehållet i nästa veckas premiärupplaga av Branschens mötesplats i Jönköping – anmälan stänger i övermorgon fredag.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
På Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County den 19 april blir det bland mycket annat ett tema om affärsmöjligheter i logistik- och bostadsfastigheter. Talarna är Jacob Sundberg, Stefan Attefall och Ted Lindqvist. Moderator för dagen är Erik Blix.

Fokus på affärsmöjligheter i bostäder och logistik

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping På Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april blir det ett stort tema med fokus på marknaderna för logistik- och bostadsfastigheter.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Benny Thögersen kommer till Branschens mötesplats i Jönköping för en intervju om Catenas planer i regionen.

Catenas vd om planerna i Jönköpingsregionen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Han efterträdde Gustaf Hermelin för ganska precis ett år sedan - då som total nykomling i fastighetsbranschen. Vilka är hans intryck nu, efter ett år på Catenas vd-stol? Och hur ser Catenas planer i Jönköpingsregionen ut? Svaren ges i en exklusiv intervju med Benny Thögersen på Branschens nya mötesplats i Jönköping den 19 april.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Pontus Nilsson, A&P Fastighetstransaktioner, Susanne Åhlén, Fasticon Kompetens och Tommy Fritz, Tosito resonerar kring marknadens just nu hetaste framtidsfrågor på Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april.

The big picture – marknadens hetaste framtidsfrågor

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Mot slutet av dagen på Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april går tre erfarna och kunniga fastighetsmänniskor igenom de hetaste frågorna på marknaden för dagen, bland annat:
- Transaktions-/investeringsläget.
- Digitalisering.
- Kompetensbristen.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

De viktigaste projekten i Jönköpingsregionen presenteras

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Jönköping växer så det knakar och stora stadsutvecklingsprojekt planeras och pågår för fullt. På Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april får vi höra om de största och viktigaste projekten som ska förverkliga framtidsvisionerna.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County
Castellums Charlotte Vikström, RSD:s Lisa Lagerén och A&P Fastighetstransaktioners Marcus Thorin utgör talarna i temat om affärsmöjligheter i Kontor och Handel. Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen hålls den 19 april på Elite Stora Hotellet.

Fokus på affärsmöjligheter i kontor och handel

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping På Branschens nya mötesplats i Jönköpingsregionen den 19 april blir det ett stort tema om marknaderna för kontors- och handelsfastigheter.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

En växande regions utmaningar och möjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Jönköpingsregionen har utvecklats starkt de senaste åren med tillväxt både vad gäller befolkning, nya företag och arbetstillfällen. De närmaste åren ser ut att gå i samma anda, inte minst i kölvattnet av Sverigeförhandlingen-avtalet då, bland mycket annat, 10 000 nya bostäder ska byggas. Vilka är utmaningarna för att åstadkomma detta? Och vilka är regionens största möjligheter? Hör Sven Rydell, näringslivschef i Jönköping, på Branschens nya mötesplats i Jönköping den 19 april.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Valår 2018: Attefall om de viktigaste frågorna för branschen

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Om drygt ett halvår är det riksdagsval i Sverige. Vilka är de viktigaste frågorna för branschen? Och hur ska bostads- och byggfrågorna komma högre upp på toppolitikernas agendor? Om detta hör du Stefan Attefall, före detta bostadsminister i Alliansregeringen, intervjuas på Branschens mötesplats i Jönköping den 19 april.


Fastighetsmarknadsdagen Jönköping County

Förutsättningarna för fastighetsaffärer framöver

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping Ett splittrat Europa, Donald Trump, Nordkorea, internationell terrorism och så vidare. Hur påverkas Sveriges och Europas ekonomiska utveckling av oron i omvärlden? Och hur ser förutsättningarna för fastighetsaffärer ut framöver?
Branschens mötesplats i Jönköping den 19 april inleds med en analys över det världsekonomiska läget. För analysen står Swedbanks makroanalytiker Cathrine Danin.